2350 WE
Nowa wersja
Alter Lord
Bow of Loren, Arcane Bodkins, Glamourweave, Enchanted Shield, LA, GW
Alter Noble
Hoda I Helm, GW,LA,Sh
2xCaddy
3x8 Driad
4x10 Łuczników z muzykiem
5 Glade Ridersów z muzykiem
2x5 Wildów
5 Wildów z WB
5 Tancerzy
2x Działo
Opinie, zastanawiam się sam jakby tu zmieścić 3 oddział driad, nie chcę jednak rezygnować ze sztandarów na wildach
WE 2350 v.3.02
WE 2350 v.3.02
Ostatnio zmieniony 28 maja 2010, o 10:44 przez Laik, łącznie zmieniany 2 razy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Działa feeee. Co z ciebie za elf . A po za tym powinno coś dać bo to prysznic strzał jest na wroga. Waywatcherów za te działą daj.
Runepriest zainspirowałeś mnie, jednak muzyków na łucznikach wolę zachować, bardzo często dają flee a jak zauwaył Kalesoner LD 8 to słaba opcja...
Teraz wersja z jednymi driadami więcej, zachowałem też glade ridersów, sciągnąłem 2 sztandary z wildów, zredukowałem driady i tancerzy do wielkości podstawowych.
@Murmi – wielkie PG jest złe, LT są złe, świat jest zły, na to wszystko pomagają wielkie złe działa
Teraz wersja z jednymi driadami więcej, zachowałem też glade ridersów, sciągnąłem 2 sztandary z wildów, zredukowałem driady i tancerzy do wielkości podstawowych.
@Murmi – wielkie PG jest złe, LT są złe, świat jest zły, na to wszystko pomagają wielkie złe działa
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.