New GW paint pots
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
New GW paint pots
http://www.tabletopgamingnews.com/2010/05/29/36532
wkońcu przezroczyste zamknięcia i będzie widać kolory farb w gąszczu pojemniczków....
wkońcu przezroczyste zamknięcia i będzie widać kolory farb w gąszczu pojemniczków....
u mnie już widać wszystkie farbki stoją do góry dnem
a serio - pomysł zacny aczkolwiek ciężko będzie ustawiać nowe farbki jedna na drugiej ( te dotychczasowe są pod tym względem idealne;) )
z drugiej strony - trochę potrwa zanim zużyję wszystkie obecnie używane farbki i w pełni będę mógł docenić nowe rozwiązanie.
a serio - pomysł zacny aczkolwiek ciężko będzie ustawiać nowe farbki jedna na drugiej ( te dotychczasowe są pod tym względem idealne;) )
z drugiej strony - trochę potrwa zanim zużyję wszystkie obecnie używane farbki i w pełni będę mógł docenić nowe rozwiązanie.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Czy w tym nowym pojemniku będzie tyle samo farby co w starym?
Te pojemniczki już są wypuszczone, z tego co piszą ludzie w komentarzach pod tym artykułem. Odłamać można wszystko Ważne, żeby farba długo żyła, ale wtedy rzadziej się będzie kupować nowe, nie?
Nic nie przebije starych, rasowych pojemniczków Citadel Colour 17,5ml, w których farby mi do dzisiaj nie pozasychały. A to już wiele lat. Odcienie niektórych kolorów się znacznie zmieniły mimo tych samych nazw (np. Shining Gold, Goblin Green).
No i Vallejo z dozownikiem kroplowym, tu też farby długo żyją.
No nic, zobaczymy, co wymyślili.
Nic nie przebije starych, rasowych pojemniczków Citadel Colour 17,5ml, w których farby mi do dzisiaj nie pozasychały. A to już wiele lat. Odcienie niektórych kolorów się znacznie zmieniły mimo tych samych nazw (np. Shining Gold, Goblin Green).
No i Vallejo z dozownikiem kroplowym, tu też farby długo żyją.
No nic, zobaczymy, co wymyślili.
Ciekawe jak smakują?te stare 17ml były całkiem całkiem,przyjemne lekko kwaśne,obecne hmm gorzkawe,ujdzie.nie lubię vallejo smakowo mdłe ,pactra lepsza.te nowe opakowania bardziej mi podchodzą,widać co w środku,ale jak z zasychaniem?.do tej pory uważam,że zakraplacz to najlepsze rozwiązaniem.