- zadaje impacty wszsytkim w combacie, czyli np wlaczy z 3 unitami i kazdemu zadaje 3k3 S6, czy
- zadaje impacty w liczbie 3k3S6 rozlosowyane na 3 oddzialy
- czy wybiera sie ktoremu unitowi steam tank zadaje impacty a reszta zostaje nienaruszona
?
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
a jak to sie prezentuje na chwile obecna? moim zdaniem powinna byc wersja nr 2, tj owszem wszsytkim, ale jedna ilosc rozlosowywana a nie kazdemu po xxx hitow.. bo wtedy bedzie to jeszcze bardziej przegieteJedy Knight pisze:Jeszcze nie stanęło.
Ale stanie. (jakieś tam głosy na LS już padły - wyniku jeszcze nie ma)
To akurat jest jednomyślne.thurion pisze:[
aha, i kiedy bedzie uscislenie o polowie pkt za czolg?
jak to gdzie?Reyki pisze:Ja nie wiem gdzie wy widzicie problem z połową punktów.
Patrz-rany na smokach,treemanach,stegaddonach i innym takim plewnym dziadostwie.
no bo sa kwesite ktore trzeba rozstrzygnacAsassello pisze:... i znowu sie zaczyna...
widac od razu podejscie pol etatowego imperialistyRobson pisze:A jak jest w przypadku szarzy rydwanu w 2 cele? z impaktami, mysle ze tak samo powinno byc z "gridding" czolgu. Natomiast co do liczenia punktow za czolg... moze ktos sie orientuje jak sie gra na zachodzie?
Wiem ze w Kanadzie sedziowie licza punkty za Steam Tank dokladnie tak samo jak za kazda inna war machine.Robson pisze:A jak jest w przypadku szarzy rydwanu w 2 cele? z impaktami, mysle ze tak samo powinno byc z "gridding" czolgu. Natomiast co do liczenia punktow za czolg... moze ktos sie orientuje jak sie gra na zachodzie?
Steam Tank - za wklepanie mu połowy ran jest połowa punktów
Jezuu, ta lista sędziowska się marnuje, po co wogle głosować nad oczywistą sprawą.Jedy Knight pisze: Steam Tank - Screaming bell nic mu nie robi, bo nie ma już hull pointsów [/i]
[/quote]Robson pisze:Steam Tank - za wklepanie mu połowy ran jest połowa punktów
faktycznie jednomyslnosc, na WI nie bylo polowy pkt za czolg i przypominam, ze nie gralem imperiumtylko przeciwko niemu.
Ale spoko, po to sa uscislenia, aby przycinac niewygodne dla wiekszosci rzeczy, olac zasady, liczy sie tylko polhammer.