Lord of Change - Goblin da Vinci's Mini of the Month III
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Lord of Change - Goblin da Vinci's Mini of the Month III
podstawka - MaxMini
mogłamRaptaparat pisze:No tak, tu wrzucilas zdjecie, a do swojej galerii juz nie moglas co?
ale zależy mi na monitorowaniu ilości odwiedzin, a to forum nie daje takiej możliwości...
SexRocket: proszę mnie nie maskulinizować !!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ciągle mam ten sam problemSkavenblight pisze:Heh, przyzwyczaj się, to częsty problem kobiet na tym forum...
Imho ten model jest okropny (jakiś taki powyginany), te szaty ni to latają, ale w którą stronę etc.
Ale za to malowanie bardzo spoko Bardzo się pospieszyłaś z tym wrzucaniem do konkursu. Teraz wszyscy wiedzą, jaką mają konkurencję
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
wiem że to pan zmian i wielki mag wokół którego wieją wiatry magii więc szmatki uragające grawitacji i kierunkowi ruchu mi nie przeszkadzają ani trochę to jednak wygląda jakby się wywracał i negatywnie wykracza poza ten efekt;)
kolorystyka ciekawa, natomiast możnaby dopracować parę detali- na pewno złoto, pomyśleć nad bardziej demonicznymi oczyma, ciekawsze pazury, docieniować szatę.
kolorystyka ciekawa, natomiast możnaby dopracować parę detali- na pewno złoto, pomyśleć nad bardziej demonicznymi oczyma, ciekawsze pazury, docieniować szatę.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria