Armia ta jest nastawiona na strzelanie wiec nie piszcie postów że malo walczących
Runelord
- 2x dispel rune
- spelleater rune
240 pkt
Master Engineer
- muszkiet
80 pkt
Master Engineer
- muszkiet
80 pkt
Anvil of Doom
175 pkt
Warriors 16x
- shields
- musician
- standard bearer
159 pkt
longbeards 16x
- shields
- Master Rune of Grungni
- full CG
267 pkt
thunderers 8x
112 pkt
thunderers 8x
112 pkt
quarrlerers 8x
- shields
96 pkt
cannon gun
- reloading rune
- forge rune
135 pkt
grudge thrower
- accuracing rune
- fate rune
130 pkt
bolt thrower
- engineer ( muszkiet )
- penetration rune
90 pkt
bolt thrower
- enginner (muszkiet)
- 65 pkt
organ gun
120 pkt
gyrocopter
140 pkt
Łącznie: 2001 pkt
komenrować
Dwarfy 2k strzelanie
zacząłbym od tego że kowadło jest pod dupe lorda to raz, a dwa, wszystkich strzelaczy minimum się wystawia 10...
Nie ma 8. 16stki - za przeproszeniem ni ch ni w oko. Bo ani to ranki, ani to nic ciekawego...
Imho kiepska rozpa.
Nie ma 8. 16stki - za przeproszeniem ni ch ni w oko. Bo ani to ranki, ani to nic ciekawego...
Imho kiepska rozpa.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Do tego co koledzy słusznie wyżej napisali dodałbym że brakuje tarcz na thundach.
Można by też podważyć przydatność strzelb na inżynierach, ale jest to już bardziej kosmetyka.
Można by też podważyć przydatność strzelb na inżynierach, ale jest to już bardziej kosmetyka.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- gerald_tarrant
- Masakrator
imo właśnie bardzo dużo walki jak na strzelającą rozpę
osobiście uważam 2x organki za skuteczniejsze niż plewny, wątpliwie obcinający marsz żyrek
i poza tym patrz posty wyżej
osobiście uważam 2x organki za skuteczniejsze niż plewny, wątpliwie obcinający marsz żyrek
i poza tym patrz posty wyżej
Wg mnie słaba rozpiska.
Jeżeli chcesz strzelanie to wywal longów i wariorów a w to miejsce wstaw jeszcze 3 oddziały thundów z tarczami.
Jeżeli chcesz strzelanie to wywal longów i wariorów a w to miejsce wstaw jeszcze 3 oddziały thundów z tarczami.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
- gerald_tarrant
- Masakrator
rozpa strzelająca faktycznie na turniej trochę ryzykowna, ale towarzysko już lepsza
imo mnudna jak cholera, ale co kto lubi
imo mnudna jak cholera, ale co kto lubi