OGRZYCA
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- nightclower16
- Mudżahedin
Świetna ... Wygląda naprawdę bardzo dobrze
Szkoda, że ta podstawka nie jest najlepsza no, ale może kiedyś się postarasz
Szkoda, że ta podstawka nie jest najlepsza no, ale może kiedyś się postarasz
Model pomalowany bardzo fajnie. Bardzo fajna "sukienka" (rozmiar XXXXXXXXL). Tylko twarz mi jakoś nie podchodzi. Ale ona nie jest sexy (no chyba że mamy inne gusta).
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
cialko i drewno bardzo dobre. Zielony fartuszek troche gorzej tak samo jak futerko z tylu. Zielony zbyt kontrastowy i jasny a futerko takie niepoukladane.
Podstawki komentowac nie bede bo nie ma czego
Ogolnie bardzo fajny model. chociaz jako figurka sama w sobie juz mi sie gorzej podoba.
Podstawki komentowac nie bede bo nie ma czego
Ogolnie bardzo fajny model. chociaz jako figurka sama w sobie juz mi sie gorzej podoba.
hehe skolim ma racje, sexy to oa nie jest ;p przynajmniej dla mnie zielony bardzo mi się podoba, sam lubie i robie takie kontrastu z pomadką na epwno lepiej wygląda
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Chyba nie widziałeś modeli chaosu z IV edycji i wczesnych lizardmenów A sama ogrzyca to, wg mnie, naprawdę ciekawy model.grabarian pisze:najobrzydliwszy model wyprodukowany przez gw. jeżeli to miałbyć jakiś żart to wcale nie jest śmieszny. i choćby nie wiem jak dobrze byłaby pomalowana to i tak bedzie beznadziejna
AD malowania: ładna skórka, drewno, troszkę gorszy fartuszek. Podstawka prosi się o przeróbkę, ale ogólne wrażenie bardzo dobre
Bardzo łądna(przypomina mi się ghazbańska ogrzyca z Magica ), ale to nic w porównaniu z ogrzycą cheerleaderką z blood bowla,
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=300808
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=300808
Wypas jest!
A podstawka też fajna
A podstawka też fajna
boska figurka ]:->