Altar w lesie

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Altar w lesie

Post autor: tedzio »

Altar, który jest w lesie walczy z oddziałem X. Breakuje wrogi unit i goni go. Dostaje wówczas hity za jazdę w lesie. Jeżeli altar rozwali się podczas gonienia przez jazdę w lesie to ile on goni? 2d6? czy 3d6?

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

najpierw rzucasz na zasięg pogoni, a potem się przesuwasz i ew. rozpadasz. - 3d6

pozdro,
Ż,

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

sytuacja anaologiczna jak przy ss w monstera z jezdzcem, jak ci zabija mounta to spdasz tam gdzie stales albo tam gdzie byl zasieg ss. z rydwanam w lesie chyba tak samo, pytanie tylko czy jesli kulnoles wiecej niz przeciwnik to go zjadasz, potem spadasz z altara w miejscu (jesli sie zabijesz) ? ciekawa sprawa :P
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

To jak w filmie Dark Knight. Rozwala Ci Batmobil to gonisz na Batpodzie dalej :D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

e tam, robisz test na dang. terrain i tyle:D

nie uważacie, że teraz juz każdy kolejny problem 8ed należy wpisywać w osobnych tematach a 7ed. zapytania w jednym...już od 39h mamy nową edycje:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Młody Pajak
Kradziej

Post autor: Młody Pajak »

spójrz na daty :D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Pająku młody....chodziło mi tylko o to, by zamiast wpisywać milion spraw w temacie 8edycja pytania można zrobić 7edycja pytania a w dziale Kwestia Zasad zająć się już tylko 8ed.
TAK, wyobraź sobię że widziałem daty...ehh
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Młody Pajak
Kradziej

Post autor: Młody Pajak »

w tym sensie... mhm... do moda pisz! :mrgreen:

jakby co to nie było uszczypliwe :mrgreen:

ODPOWIEDZ