Altar w lesie
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Altar w lesie
Altar, który jest w lesie walczy z oddziałem X. Breakuje wrogi unit i goni go. Dostaje wówczas hity za jazdę w lesie. Jeżeli altar rozwali się podczas gonienia przez jazdę w lesie to ile on goni? 2d6? czy 3d6?
sytuacja anaologiczna jak przy ss w monstera z jezdzcem, jak ci zabija mounta to spdasz tam gdzie stales albo tam gdzie byl zasieg ss. z rydwanam w lesie chyba tak samo, pytanie tylko czy jesli kulnoles wiecej niz przeciwnik to go zjadasz, potem spadasz z altara w miejscu (jesli sie zabijesz) ? ciekawa sprawa 

To jak w filmie Dark Knight. Rozwala Ci Batmobil to gonisz na Batpodzie dalej 

e tam, robisz test na dang. terrain i tyle:D
nie uważacie, że teraz juz każdy kolejny problem 8ed należy wpisywać w osobnych tematach a 7ed. zapytania w jednym...już od 39h mamy nową edycje:)
nie uważacie, że teraz juz każdy kolejny problem 8ed należy wpisywać w osobnych tematach a 7ed. zapytania w jednym...już od 39h mamy nową edycje:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Pająku młody....chodziło mi tylko o to, by zamiast wpisywać milion spraw w temacie 8edycja pytania można zrobić 7edycja pytania a w dziale Kwestia Zasad zająć się już tylko 8ed.
TAK, wyobraź sobię że widziałem daty...ehh
TAK, wyobraź sobię że widziałem daty...ehh
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Młody Pajak
- Kradziej
w tym sensie... mhm... do moda pisz!
jakby co to nie było uszczypliwe

jakby co to nie było uszczypliwe