Witam!
8-10 października w Rzeszowie odbędzie się Konwent fantastyki - Nawikon
Sprawa WFB wygląda następująco w Rzeszowie mamy mało osób grających w WFB a jednak chcielibyśmy zorganizować turniej, to już będzie 8 edycja więc nie potrafię podać zasad turnieju ale muszę już ustalić pewne sprawy żeby się dogadać z ludźmi z 40k i LotR którzy również organizują turnieje.
Więc moje pytanie brzmi czy ktoś byłby zainteresowany konwentem i uczestnictwem w turnieju mimo tego że jeszcze nie jestem w stanie podać żadnych konkretów odnośnie zasad
Pozdrawiam
Rafał
Nawikon 8-10.10.2010
Strona internetowa Nawikonu to: http://nawigator.rzeszow.pl/nawikon/
Jestem organizatorem konwentu odpowiedzialnym za bitewniaki.
Tak jak Rafał mówił staramy się zorganizować turniej WFB na konwencie. Prócz tego turnieju odbędzie się turniej WH40K i Lotra.
Nasz turniej prawdopodobnie będzie w sobotę 9 października od godz. 9 do 15:30.
To czy tak się stanie zależy od liczby osób, które powiedzą, że przyjdą na turniej.
Prosimy o zrozumienie, bo z powodu 8 edycji nie możemy podać zasad turnieju na razie, nie jest to nasza wina.
[EDIT]
Zadecydowałem , że turniej odbędzie się na 7 edycję. Przemyślałem to i stwierdzam , że tak będzie najmniej problemów, 8 edycja dopiero wyszła, nie ma jeszcze nowych army booków i wszystkich poprawek. Będzie zamieszanie, ludzie nie będą jeszcze przyzwyczajeni i nauczeni nowych zasad.
Turnieje na 8 edycję zrobimy prawdopodobnie na przyszłych rzeszowskich konwentach fantastyki.
Turniej będzie na 1650 punktów (głównie z powodu czasu). Przewiduje limit proxów 20% (najlepiej figurki albo przynajmniej czytelnie zrobione, WYMIAROWE, grubsze kartoniki z podpisami).
Jestem organizatorem konwentu odpowiedzialnym za bitewniaki.
Tak jak Rafał mówił staramy się zorganizować turniej WFB na konwencie. Prócz tego turnieju odbędzie się turniej WH40K i Lotra.
Nasz turniej prawdopodobnie będzie w sobotę 9 października od godz. 9 do 15:30.
To czy tak się stanie zależy od liczby osób, które powiedzą, że przyjdą na turniej.
Prosimy o zrozumienie, bo z powodu 8 edycji nie możemy podać zasad turnieju na razie, nie jest to nasza wina.
[EDIT]
Zadecydowałem , że turniej odbędzie się na 7 edycję. Przemyślałem to i stwierdzam , że tak będzie najmniej problemów, 8 edycja dopiero wyszła, nie ma jeszcze nowych army booków i wszystkich poprawek. Będzie zamieszanie, ludzie nie będą jeszcze przyzwyczajeni i nauczeni nowych zasad.
Turnieje na 8 edycję zrobimy prawdopodobnie na przyszłych rzeszowskich konwentach fantastyki.
Turniej będzie na 1650 punktów (głównie z powodu czasu). Przewiduje limit proxów 20% (najlepiej figurki albo przynajmniej czytelnie zrobione, WYMIAROWE, grubsze kartoniki z podpisami).