Czemu skały są niebieskie? Dość ładnie pomalowane ale nie przemawia do mnie to jak pomalowano czepek jastrzębia, za grube krechy, jak dla mnie, pewnie w rzeczywistości lepiej to wygląda, bo figurki są znacznie mniejsze niż na zdjęciach. Rozumiem, ze to miał być nmm?
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett
Bo to są straszne modele jeśli chodzi o malowanie, usadzanie na podstawkach i straszne neistabilne.
czepki chyba zwahsuję niebieskim albo zielonym jeszcze. Skały nie są tak całkiem neibieskie, zdjęcia mogą trochę zniekształcać, a strumyki ze skał nie miały być realistyczne tylko dobrze i fajnie wyglądające, i na moje oko się udało.
Niestety widzicie tylko zdjęcia hehe
Z daleka hawki wyglądają sensownie, ale te czachy to faktycznie jakieś takie porażkowato troszkę wyszły...
Drzewa rosnące na skale... ciekawe . I z czego płynie woda? Ogółem podstawka jest nieźle wykonana, ale zupełnie bez sensu i realizmu.
Gdyby było przemyslane bardziej dałbym 5/6 atak 3+
no bo latanie na jastrzębiach jest całkowicie sensowne i realistyczne. Tym bardziej w wykonaniu elfów Jak ja lubię jak ludzie w grze fantasy doszukują się realizmu. A co do drzew na skałach... matka natura umie walczyc o swoje:
Wiesz, to czemu nie zrobiłeś machających elfów ujeżdżanych przez orły?
Dobrze wiesz o jakim realizmie mówiłem i nie ma się co obrażać . Malujesz dobrze, tylko przemyśl plan pracy przed jej realizacją
ee tam realizm, wszystko zostało zaplanowane i wykonane zgodnie z planem. W tatrach kiedyś widziało się jakieś iglaste drzewa ze skał wyrastające, co prawda jabłoneczki by nie dały rady pewnie ale to wyższe partie Athel Loren a tu takie rzeczy nie powinny dziwić
trudno ich uchronić od obdrapań, nawet lakierując. pozatym mają za ogromne skrzydla i to jest problematyczne. Usadowienie na podstawkach też moze być ciężkie. Ale pozatym są to bardzo fajne modele, szczególnie elfka wyciągająca strzałę z kołczanu