Kupiłem pudło 24 Skinków, jest to początek armii Lizardów.
Więc wyjmuje z pudła wypraski wycinam ciałka i wkładam w podstawki, i teraz pytanie.
Jak skleić te Skinki!?
Skirmish czy Zwarty oddział?
Czy może zrobić ich w skirmishu na 2 odziały po 10 i pomalować jako chameleon skinks?
Z góry dzięki za odpowiedzi (mam nadzieje że szybkie, ponieważ chce łapać już za pędzel)
Pozdrawiam
mortimerto
Opakowanie Skinków
Moderator: Ziemko
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Opakowanie Skinków
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
Na wstepie, czemu stworzyles nowy temat, a nie napisales tutaj?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=200
Obojetnie jak skleisz, zarowno wersja z pipami i javelinami jest grywalna. Nie mozna pomalowac na chamelony i grac jako chamelony, bo te maja inne figurki.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=200
Obojetnie jak skleisz, zarowno wersja z pipami i javelinami jest grywalna. Nie mozna pomalowac na chamelony i grac jako chamelony, bo te maja inne figurki.
Mimo, iż ze mnie żaden gracz lizakowy, to tu się nie zgodzę. Jedyna różnica między figurką skinka a kameleona to zawinięty ogonek...Ziemko pisze: Nie mozna pomalowac na chamelony i grac jako chamelony, bo te maja inne figurki.
Jak by były pomalowane jak kameleone, to wątpię, żeby ktokolwiek miał z tym problem na turnieju
To chyba ty figurek chamelonow na oczy nie widziales.
- mortimerto
Z green stafu wyłupiaste oczka : D
A teraz pytanie skoro już kameleony to jaka ilość?
Dwa razy po 10? W tej edycji mamy 50% na Speciale, więc to mnóstwo punktów ;]
A teraz pytanie skoro już kameleony to jaka ilość?
Dwa razy po 10? W tej edycji mamy 50% na Speciale, więc to mnóstwo punktów ;]
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
- mortimerto
A nie lepiej 2x10?
Jedna 10 kosztuje 120pts. , a speciali jest dużo jeszcze :]
Jedna 10 kosztuje 120pts. , a speciali jest dużo jeszcze :]