Kosmo 142
PS: Jakby komus nie chcialo połaczyc sie z battle netem trzeba zmienic hasło na koncie. Miałem z kumplem taki problem, nie wiem czy to dlatego ze aktywowalismy gre tydzien temu czy kazdy tak ma.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
kampania jest dla fabułyKosmo pisze: Fuj kampania, nawet jej nie odpaliłemTa gra jest do pvp a nie do miziania sie z kompem.
Taa zealot chrypi jak pijak spod budki z piwem. Ja zwątpiłem jak usłyszałem "twoje próbniki są atakowane"hypnotic pisze:Polska wersja jest żenująca, jak usłyszałem głos zaelota to alt f4 i ściągam angielskiego klienta ale to potrwa...