Pre DMP - GNOM Bielsko-Biała
Pre DMP - GNOM Bielsko-Biała
Data: 15 sierpień 2010!
Format: 5x2350pts
Rozpoczęcie: 10:00 (Od 9:30 zapisy)
Wpisowe: Najprawdopodobniej 50zł od drużyny
Dodatkowe informacje:
• Drużyny muszą się składać z 5-ciu osób każda. Drużynę na turnieju rejestruje kapitan.
• Rozpiski od całej drużyny wysyła kapitan na adres: wfb.gnom@gmail.com
najpóźniej do dnia 13.08.2010. do północy Za wysłanie poprawnych rozpisek do tego dnia 5 dużych punktów w klasyfikacji generalnej dla całej drużyny.
Gramy zgodnie z aktualnymi usciśleniami LS
I Balancing Patch
http://strony.aster.pl/barbaros/
Oczywiście na zasady 7ed.
Format: 5x2350pts
Rozpoczęcie: 10:00 (Od 9:30 zapisy)
Wpisowe: Najprawdopodobniej 50zł od drużyny
Dodatkowe informacje:
• Drużyny muszą się składać z 5-ciu osób każda. Drużynę na turnieju rejestruje kapitan.
• Rozpiski od całej drużyny wysyła kapitan na adres: wfb.gnom@gmail.com
najpóźniej do dnia 13.08.2010. do północy Za wysłanie poprawnych rozpisek do tego dnia 5 dużych punktów w klasyfikacji generalnej dla całej drużyny.
Gramy zgodnie z aktualnymi usciśleniami LS
I Balancing Patch
http://strony.aster.pl/barbaros/
Oczywiście na zasady 7ed.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Heh sama prezencja Sola czyni mrok a nazwa jest mało wazna
Krk tak jak pisałem też się zjawi.

Krk tak jak pisałem też się zjawi.
Z tego co widzialem, to turniej zostal przemieniony w single, z powodu niskiego zainteresowania. Czytajcie forum Ósmaj Bili
www.pegazbielsko.ok1.pl
pzdr
www.pegazbielsko.ok1.pl
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
napisałem na HLOSie - jak będą min. 4 drużyny to będzie drużynówka - a wygląda na to że będą 

Ostatnio zmieniony 11 sie 2010, o 12:53 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
A co z bajem żeby się nie okazało że wyjdzie taka kupowa sytuacja jak na drużynówce w katowicach gdzie nikt nie wiedział nic, wszyscy mieli w dupie itd. Osobiście jeżeli mam jechać do bielska po to żeby dostać baja to mi lata taki turniej, 3-4 h bedę siędział i się patrzył w sufit, super. Czekam na jakies ciekawe rozwiązania.
Z tego co wiem, to Butan załatwił Wam challenge z nami, więc w pierwszej baya mieć nie będziecie. A jeżeli nie chcecie mieć potem, to musicie z nami wygrać 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nawet nie wiem jak się wasz wspaniały team nazywa wiec spoko, dzieci do bicia zawsze