Sanguinor
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Sanguinor
cześć, dawno mnie tu nie było. Praca zrobiona już jakiś czas temu, może nie do wfb ale mam nadzieję że nikt się nie obrazi.
pozdro
edit
nie wiem czemu ale po wrzuceniu zdjęcia na forum mi się jakość popsuła. Może to tylko u mnie, ale przez link wygląda już dobrze http://img231.imageshack.us/img231/9826/sanready3.jpg ;/
pozdro
edit
nie wiem czemu ale po wrzuceniu zdjęcia na forum mi się jakość popsuła. Może to tylko u mnie, ale przez link wygląda już dobrze http://img231.imageshack.us/img231/9826/sanready3.jpg ;/
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nie sądzę, żeby ktoś się obraziłloler pisze:może nie do wfb ale mam nadzieję że nikt się nie obrazi.
Dopieszczona praca
Technicznie wyszedł IMBA, ale nie zmienia to faktu że ma pancerne suty
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
dzięki za komentarze
Technicznie wyszedł IMBA, ale nie zmienia to faktu że ma pancerne suty
do wfb będę robił bloodcrushera ale to pewnie pod koniec sierpnia albo na początek września bo na razie kończę pewien model do 40k a zaraz po nim zaczynam następny.40k ok ale może byś coś zapodał do wfb?
epic win
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
dzięki
chciałem go zrobić, ale najpierw jednak pomaluję lemartesa. potem tego bloodcrushera a następnie chyba AstorathaA jak już jesteśmy przy Blood Angels to masz może w planach pomalowanie Astoratha the Grim.
baza to scab red. cienie to scab red z regal blue. Potem rozjaśniony do blood reda a na końcu trochę blood reda z bad moon yellowpr0 robota, jak malujesz czerwony taki jak widać nananaramiennikach?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dzięki bardzo, cieszę się że się podoba:)
jak tylko coś zrobię to wrzucę. W sumie to już kończę pewien model, za parę dni pewnie wrzucę fotymam nadzieję będziesz pokazywał trochę twórczości
Brawo Szkoda, że tu na forum z konkursem malarskim dla zawodowców tak się potoczyło, ale i bez niego mam nadzieję będziesz pokazywał trochę twórczości