Taka mała próba danonków na 8 ed na 1600 pkt (powyzej 1800 grac nie zamierzam bo sporo modeli juz poszło na handelek).
Herald Tzeentcha:
Master of sorcery
Spellbreaker
Herald Khornea:
Bsb- sundering
soulhunger
4x5 furii
30 blodków FCG i endless war
17 horrorow muzyk i czempion
1 Fiend
1 Fiend
3 flamery z czempionem
3 flamery z czempionem
Demony na 1600 [1 podejscie do 8 ed]
Demony na 1600 [1 podejscie do 8 ed]
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Jaki Lore na Heraldzie ?:P
Teraz rozpiska bez podanego Lora jest nielegalna
Chyba bym wywalił tych czempionów z Flamerow i dał dodatkowwego Flamera lub dał jeszcze jeden gift Heraldowi Khorna ostatecznie upchał coś jeszcze dp horrorów.?
Teraz rozpiska bez podanego Lora jest nielegalna
Chyba bym wywalił tych czempionów z Flamerow i dał dodatkowwego Flamera lub dał jeszcze jeden gift Heraldowi Khorna ostatecznie upchał coś jeszcze dp horrorów.?
Daemons, X-Wing & Black Tea
A gdzie to jest napisane że mam wybrać lore?
Nie mam podręcznika więc nie wiem jakie mam możliwości.
Rozpiska tworzona w sumie na podstawie tego co wyczytałem na forum (czyli progi pkt itp.).
Nad tymi flamerami to niezły pomysł ale ograniczony jestem modelami. A tworzenie rozpisek dla samego tworzenia jakoś mnie nie kręci.
Dodatkowy gift dla heralda khorne'a raczej zbędny. Bo co niby mu dam?
Ma T4 więc na 3+ lub lepiej ranią go maszyny i kilka oddziałów piechotywięc demonic robes zbędne. A jak wpada kawaleria to ma siłę najczęściej 6 co niweluje zbroję khorne'a do sv na 6+ więc też trochę bez sensu.
Flamingi to lipa skoro teraz są tanie wardy na flamingi.
Re roll jest wystarczający według mnie.
Nie mam podręcznika więc nie wiem jakie mam możliwości.
Rozpiska tworzona w sumie na podstawie tego co wyczytałem na forum (czyli progi pkt itp.).
Nad tymi flamerami to niezły pomysł ale ograniczony jestem modelami. A tworzenie rozpisek dla samego tworzenia jakoś mnie nie kręci.
Dodatkowy gift dla heralda khorne'a raczej zbędny. Bo co niby mu dam?
Ma T4 więc na 3+ lub lepiej ranią go maszyny i kilka oddziałów piechotywięc demonic robes zbędne. A jak wpada kawaleria to ma siłę najczęściej 6 co niweluje zbroję khorne'a do sv na 6+ więc też trochę bez sensu.
Flamingi to lipa skoro teraz są tanie wardy na flamingi.
Re roll jest wystarczający według mnie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Drobne korekty:
Herald Tzeentcha Generał
MoS-lore of...hmmm jeszcze nie wiem.
Spellbreaker
Herald Khornea Bsb
Soul hunger
Sundering
3x5 furii
20 horrorow czempion i muzyk
29 blodzi fcg i endless war
2x1 fiend
2x4 flamery
Herald Tzeentcha Generał
MoS-lore of...hmmm jeszcze nie wiem.
Spellbreaker
Herald Khornea Bsb
Soul hunger
Sundering
3x5 furii
20 horrorow czempion i muzyk
29 blodzi fcg i endless war
2x1 fiend
2x4 flamery
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken