Turniej Warhammer 8 ed. w Sklep Imperium Kraków 02.10.2010!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Dorgar
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Turniej Warhammer 8 ed. w Sklep Imperium Kraków 02.10.2010!

Post autor: Dorgar »

Obrazek
Obrazek

Prosiłbym o podawanie imienia, nazwiska oraz armii przy zgłoszeniach na turniej, w przypadku nie podania powyższych danych takie zapisy nie będą odnotowywane.

Aktualna lista zgłoszeń na turniej (lista aktualizowana jest na bieżąco):

1. Marek Hołownia - Dwarfs
2. Krzysztof Kozak - Warriors of Chaos
3. Kuba Zielnik - Dark Elves
4. Bartek Zielnik - High Elves

Jeżeli będzie więcej chętnych pomyślimy o rozszerzeniu liczby graczy do 12!

W przypadku jeżeli będzie zgłoszony komplet graczy na turniej zostanie utworzona lista rezerwowa.
Prosiłbym graczy rezerwowych o zapisywanie się podając numeru telefonu, wówczas szybko będę mógł poinformować o możliwości dołączenia do turnieju jeżeli ktoś by zrezygnował.

Serdecznie zapraszamy!
Ostatnio zmieniony 1 paź 2010, o 19:47 przez Dorgar, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Romendakil
Mudżahedin

Post autor: Romendakil »

Hmm. Czy to jest turniej parowy? Czy punkt pierwszy jest po prostu literówką powstałą przy kopiowaniu?

Dorgar
Kontakt:

Tak, niestety jest to omyłka. Jutro zostaną naniesione odpowiednie zmiany.
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Borderka ma końcówkę .org nie .pl

Tak poza tym godzina startu 13:30 zostaje dalej?

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Trochę późno info zostało wrzucone. Jestem wtedy na turze w Lublinie. Jakby nie było co robić w weekend to pewnie bym się bryknął :D
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Dorgar
Kontakt:

Cóż szkoda Daw że nie wpadniesz. Akurat tak się stało że w ostatnim momencie wyszedł turniej Warhammera. Co do godziny to nie została ona zmieniona ponieważ oczekuję większej ilości opinii niż 6 lub 7 osób z czego na turnieju widziałem 2 czy 3 i to raz. Czekam na wasze opinie, u nas wszystko jest jak najbardziej do dogadania. Chciałbym żeby zmiany szły wraz z większością graczy, a nie z tymi osobami co lubią się wykazać.
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Może nie widziałeś tych osób na turnieju dla tego że tak późno się zaczyna ? :wink: Ja nikogo nie mam zamiaru namawiać na siłę ze coś jest dobre a coś złe, wasz turniej więc róbta co chceta :wink:

the_lilith
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: the_lilith »

okej, to tak jak pisalem w innym temacie nt. tego turnieju przyjade z bratem jutro
Kuba Zielnik - Dark Elves
Bartek Zielnik - High Elves

Dorgar
Kontakt:

Nikt tu nie mówi o żadnym zmuszaniu i o tym że turniej jest czyjś. Przede wszystkim zależy nam na tym abyście się u nas dobrze bawili i czuli:). Absolutnie nie ignorujemy osób które nie były na turnieju, ich zdanie liczy się dla nas na równo z tymi którzy na nie uczęszczają. Właśnie o to chodzi aby starzy bywalcy i osoby wdrożone w hobby nie decydowały za większość. Tylko żeby to była wspólna decyzja wszystkich. Każda osoba może wejść na forum i się wypowiedzieć jak również do nas zajrzeć i powiedzieć co myśli. Każda opinia zostanie uwzględniona:).
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

No tak, mojej supermancji i dominacji na środowiskiem nie można zaprzeczyć, ale bez przesady, sam organizuje turnieje więc czasami dopuszczam innych graczy do głosu :D
W takim razie żeby juz nie spamowac tego tematu, część True Legionu (ok 6 osób) oddajemy głos za wcześniejszą godziną, a na turnieju zbierzecie sobie opinie pozostałych bywalców i wyciągniecie wnioski dla siebie (taka moja, wydaje mi się sensowna rada ;) ).

Dorgar
Kontakt:

Tego nie mówiłem, ale podobne sytuacje zdarzają się nie tylko na turniejach Warhammera, ale również na innych. Z reguły wiem jak to bywa dlatego u nas prawo głosu ma każdy:).

Przyjmuje do wiadomości, wyciągniemy jak już pisałem powyżej:)
Obrazek

ODPOWIEDZ