strzelanina w biurze PISu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
strzelanina w biurze PISu
ponieważ zamknięty jest temat polityczny...
http://www.rp.pl/artykul/2,551438-Strze ... e-PiS.html
Tularis specjalnie dla Ciebie zakładam temacik. Chętnie poczytam kto to zlecił. Kot Alik? Bliźniaczki Napieralskiego? Jarosław Kaczyński, a może Donio Tusk? Ponieważ jesteś mistrzem teorii spiskowych ufam, ze mnie mocno zaskoczysz! Wszyscy politycznie niewyżyci nabijacie posty!
Tularis specjalnie dla Ciebie zakładam temacik. Chętnie poczytam kto to zlecił. Kot Alik? Bliźniaczki Napieralskiego? Jarosław Kaczyński, a może Donio Tusk? Ponieważ jesteś mistrzem teorii spiskowych ufam, ze mnie mocno zaskoczysz! Wszyscy politycznie niewyżyci nabijacie posty!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Powszechnie znana jest DZIK`a niecheć do platformy, tuska, TVNu i koszernej, to chyba o to chodzi
"Wania, nie tego zestrzeliliście co trzeba, ktoś musi jechac dokonczyc robotę"
"Wania, nie tego zestrzeliliście co trzeba, ktoś musi jechac dokonczyc robotę"
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
ale brzmienie tytułu gniecie Kalesoner "strzelanina!" tak na miarę SE prawie jak rano jeszcze zaspany wszedłem na bp to pomyślałem, że jakaś wojna gangów, że PiSowcy się z Platformą napierdalali bo przecież teraz to tam każdy nosi gnata, albo, że jakieś sezonowe polowanie sobie chcieli zrobić, a tam tylko jakiś idiota zabił człowieka, a wy teraz będziecie pier... głupoty przez 20 stron albo i więcej... zawiedziony jestem
Jarka już kompletnie od rzeczywistości oderwało... powinno się go wysłać na badania i ewentualnie w jakimś zakładzie umieścić... to samo wypadało by zrobić z Macierewiczem, Ziobrą i resztą tej bandy.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Dzięki, że tak mnie cenisz i dla mnie zakładasz temat , ale chyba Ci się coś pomyliło , to, że mam prawicowe poglądy (nie utożsamiać z lewicowym gospodarczo PiS) nie oznacza, że jestem maniakiem teorii spiskowych (np. śmieszą mnie te wszystkie teorie o sztucznej mgle itp. w Smoleńsku, choć faktem jest, że Rosjanie źle prowadzą śledztwo).Kalesoner pisze:ponieważ zamknięty jest temat polityczny...
A co do tej sprawy, to jakiś oszołom który naoglądał się telewizji, że PiS i Kaczyńscy to samo zło i poszedł sam załatwić sprawę, tyle teraz posiedzi w pokoju bez klamek.
PS:
@ Kalesoner, jak Cie zawiodła moja teoria to sorki , ale mi nic innego nie przychodzi do głowy . Chyba, że chcesz usłyszeć bajkę o tym jak byli agenci WSI na zlecenie GRU za pieniądze z Gazpromu wynajęli zabójcę, aby dokończyć Smoleńsk .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
szkodę to ja ci w korzystaniu forum mogę zrobić za kolejne teksty w tym stylu -- Tomash
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Ja tylko chciałbym przy okazji posta użytkownika nindza77 nadmienić, że ten temat jest monitorowany i bardzo proszę dwa razy się zastanowić przed kliknięciem "wyślij" w tym temacie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Czuję, że faktycznie doczekamy momentu "męczennika" w postaci Jarosława. Małymi kroczkami i do przodu. Prowokacja i obracanie kota ogonem to zabawa dla każdego z polityków. Tylko, ze co poniektórzy wchodzą w piękny fanatyzm działania.
Niedobrze mi już od tego wszystkiego
Niedobrze mi już od tego wszystkiego
Ten "zamach" to tak naprawdę woda na młyn propagandy PiS, dopiero teraz znaczną snuć teorie spiskowe, o tym, że chce się Kaczyńskiego zlikwidować bo to tylko on stoi na straży suwerenności naszego kraju. Ech będzie się działo.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
bardzo dobrze napisaneKefas pisze:ale brzmienie tytułu gniecie Kalesoner "strzelanina!" tak na miarę SE prawie jak rano jeszcze zaspany wszedłem na bp to pomyślałem, że jakaś wojna gangów, że PiSowcy się z Platformą napierdalali bo przecież teraz to tam każdy nosi gnata, albo, że jakieś sezonowe polowanie sobie chcieli zrobić, a tam tylko jakiś idiota zabił człowieka, a wy teraz będziecie pier... głupoty przez 20 stron albo i więcej... zawiedziony jestem
zginął człowiek - zastrzelony z powodów politycznych, drugi został ciężko ranny...
dwa pytania się nasuwają - po co ktoś taki temat założył
żeby kolejne osoby wpisywały kogo zastrzelić??
Modowie naprawdę mogliby kłódeczkę temu wątkowi postawić
Toż to czyste nawoływanie do nienawiści, łamanie regulaminu tego forum
od siebie dodam najbardziej dyplomatycznie prosząc o brak ingerencji moderatorskiej- cieszę się że większości was nie znam, lub nie muszę znać,że w to już nie gram, że nie przebywam wśród ludzi stadnie,
bezrefleksyjnie dających tak nieprzemyślane klimaty, "zastrzelić kaczkę" myślicie że czegoś to dowodzi?
twardości? posadzić was na dawnych poturniejowych imprezach z naszą ekipą i byłby już płacz i strach potworny
całkowity EOT z mojej strony
A to tak można?DZIK pisze: dwa pytania się nasuwają - po co ktoś taki temat założył
żeby kolejne osoby wpisywały kogo zastrzelić??
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Prosiłbym jeszcze raz, za to przetłumaczone na polski.DZIK pisze:(...)wśród ludzi stadnie,
bezrefleksyjnie dających tak nieprzemyślane klimaty, "zastrzelić kaczkę" myślicie że czegoś to dowodzi?
twardości? posadzić was na dawnych poturniejowych imprezach z naszą ekipą i byłby już płacz i strach potworny
całkowity EOT z mojej strony
oglądnijcie falling down:< upadek