Dyskusje na temat regulaminu
Moderator: lith
Green Knight pisze:Pytanko małe:
Czy moge grać dwiema armiami?? Na 1200 bretą, a na 2250 Orcasami.
Poprostu moja koncepcaj orków jest beznadziejna na małe punkty.
mozesz juz sie ot pytalem (tylko ja raczej orcasami bym jesli juz gral na male pkt bo tk na 1200 nie istnieje dla mnie )
Zgodnie z dzisiejszymi ustaleniami z Szafą i Lithem - zapraszam na właśnie utworzone podforum Ligi Lokalnej Warszawskiej:
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=116
...którego Lith zostaje moderatorem - wybacz, ktoś musi
A tutaj kłódeczka.
Lith, gdybyś chciał ponownego otwarcia tego tematu i przeniesienia na nowe podforum - daj znać.
PS. Ostateczne położenie podforum Ligi Warszawskiej w hierarchii BP (obecnie jest pod "Scena Turniejowa") nie jest jeszcze ostateczne, ale niezależnie od przetasowań powyższy link zabierze gdzie trzeba.
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=116
...którego Lith zostaje moderatorem - wybacz, ktoś musi
A tutaj kłódeczka.
Lith, gdybyś chciał ponownego otwarcia tego tematu i przeniesienia na nowe podforum - daj znać.
PS. Ostateczne położenie podforum Ligi Warszawskiej w hierarchii BP (obecnie jest pod "Scena Turniejowa") nie jest jeszcze ostateczne, ale niezależnie od przetasowań powyższy link zabierze gdzie trzeba.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Lith się skontaktował i podforum zrobione
Mam nadzieję, że nazwa pasuje.
Mam nadzieję, że nazwa pasuje.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Nie wiem, jak tam powergamerzy, ale ja po prostu nie lubie grac na male punkty. Jezeli juz mam chwile na bitewke (a nieczesto sie to zdarza) to wole wtedy zagrac cos na 2200-2500 pkt. Wtedy czuje, ze gram, a nie jakies pitu-pitu...pelcu pisze:Mnie zastanawia co innego. Dlaczego nie jest tak, że jak ktoś ma rozpiskę na 2250, nie ma na małe punkty?
Rozumiem w drugą stronę bo modeli może brakować. Tak to się robi manewr powergamerski w "złym znaczeniu".[/url]
Wiec jezeli o mnie chodzi, to male bitwy odpadaja. Jak chcecie, to moge za to dostac jakies karniaki, czy cos... I tak mi to dynda. Chce sobie tylko pograc z ludzmi a liga to dobry pretekst.
tak.. wszyscy tak gadaja.. poprostu nie potraficie grac na male pkt. i juz!!