Powiat Warszawski Zachodni
Powiat Warszawski Zachodni
Witam czy coś się dzieje u nas ? Czy jest z kim i gdzie pograć, a może jakiś klub działa ?
U nas z klubu korzysta parę osób z ‘kresów zachodnich’ Warszawy – z tego co wiem Pruszków, Klaudyny itp. , oprócz graczy z najbliższych okolic tzn. Bemowa, Woli i Żoliborza.
Oni i tak nie mają blisko, ale i tak bliżej niż w wiele innych gralni.
Ale nawet jeśli byłbyś zainteresowany whfb u nas, to jest to u nas teraz system „niszowy” i tylko niewielka część graczy jeszcze w to gra (przez ostatnie pół roku, z tego co wiem, nie pojawił się nikt nowy od whfb u nas, w przeciwieństwie do WM+H, FoW i wh40k).
Tym niemniej stoły i tereny mamy więc grać można, a część członków klubu lub znajomych można przekonać do wyciągnięcia walizek z figurkami z wh fantasy.
Oni i tak nie mają blisko, ale i tak bliżej niż w wiele innych gralni.
Ale nawet jeśli byłbyś zainteresowany whfb u nas, to jest to u nas teraz system „niszowy” i tylko niewielka część graczy jeszcze w to gra (przez ostatnie pół roku, z tego co wiem, nie pojawił się nikt nowy od whfb u nas, w przeciwieństwie do WM+H, FoW i wh40k).
Tym niemniej stoły i tereny mamy więc grać można, a część członków klubu lub znajomych można przekonać do wyciągnięcia walizek z figurkami z wh fantasy.