Konwersje szczurów z IoB

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

Konwersje szczurów z IoB

Post autor: geb »

No każdy chyba przyzna, że figsy z nowego startera są (w porównaniu do poprzednich) wykonane mistrzowsko. Nikt jednak nie chce ataku klonów jeżeli chodzi o jednostki specjalne czy herosów dlatego pewnie większość z nas jakoś je przerabia. Pomysł jest taki żeby wrzucać tu te konwersje. Ja na początek daje zdjęcia (choć kiepskie niestety....) mojego niewykończonego jeszcze ostatecznie szefa. Oto Lord Vermion, przywódca niewielkiego, ale prężnie działającego i zdobywającego coraz większe znaczenie klanu Vrekk

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Ten przywódca ma taki brzuch i cycki jak Jankielowy avatar :D

...a tak na serio to fajna inicjatywa! Wykonanie też porządne tylko mam jedno zastrzeżenie do podstawki... czy aby nie przebija z tego kawałka elfickiego monolitu plastik? Wygląda jakby odpadał, łuszczył się? Jeśli tak to koniecznie to popraw bo psuje cała figurkę, poza tym czekam na resztę klanu ;)
Powodzenia! I koniecznie przechrzcij nazwę tematu żeby było wiadomo, że to Twoja galeria a nie temat ogólny konwersji z IoB no chyba że takie było Twoje założenie...

Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

Chciałem żeby wszyscy zainteresowani mogli wstawiać swoje konwersje figsów z IoB. Ciekawy jestem po prostu co też można wykombinować z tych modeli:) Nie tylko moje konwersje:)- ta jest dla zachęty:) Więc ludziska wstawiajcie wstawiajcie! Monolit na którym stoi Lord Vermion nie jest jeszcze pomalowany:P Muszę go wykończyć:)

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

Całkiem przyjemne ale mogłeś dla biedaka oszczędzić sutków, wygląda jakby go regularnie dojono
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Gdyby nie głowa, to nie byłby szczur, imo brakuje trochę futra. Szacun za inicjatywę :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

likaon pisze:Całkiem przyjemne ale mogłeś dla biedaka oszczędzić sutków, wygląda jakby go regularnie dojono
dokładnie
strasznie obwisłego ma cyca^^

Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

No te cyce to taki efekt uboczny przyjmowania dużych ilości warpstonea w różnych postaciach. Hormony ,u po prostu wariują:) i sierść wypada:) Montować go na War-liter albo bonebrakera? Klan to będzie przewaga Moulder z elementami Skyre (albo na odwrót:P ) Dajcie jakieś konwersje lordów czy herosów

Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

Hej ludziska, no mały odzew jak nic... Dlatego zmieniam temat: a może macie jakieś fajne konwersje bossów w szerszym sensie? tzn nie tylko z IoB? Jak tak to zachęcam! Pochwalcie się TU

Awatar użytkownika
Wilczek.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wilczek. »

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

well well IoB to jak dla mnie kopalnie "odkrywkowa" bitsów... w miarę tania ;) sporo szczurzych łapek i główek
a do tego mnóstwo innych! JA uzyłem kilka części do inzyniera bimbrownika i jezzaili i jeszcze zostało co zamierzam powciskać gdzie się da :D

btw czy w tym warlordzie na bonebreakerze są jakieś cześci z IoB? bo nie zauważułem żadnej... no nie wiem może głowa?

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

kozacki ten szczur na ratogrze =D>

Awatar użytkownika
Wilczek.

Kefas pisze: btw czy w tym warlordzie na bonebreakerze są jakieś cześci z IoB? bo nie zauważułem żadnej... no nie wiem może głowa?
Uups, sory nie spojrzałem na nazwę tematu, tylko na to, że Geb prosił o zdjęcia jakiś fajnych Warlordów, a ten mi się bardzo, podoba. Przepraszam za zamieszanie.

Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

No z racji braku konwersji IoB'owskich zachęcałem do wrzucania wszelakich skonwertowanych bossów:) A Twój bossik jest mega wytrzepisty:p Tak jak Kefas pisze: IoB to kopalnia bitzów i pewnie dlatego niewiele graczy konwertuje figsy jako takie, a raczej przemiela je na części do reszty armii. Toteż ostateczny temat to: Konwersje Bossów Skaveńskich (niekoniecznie z IoB aczkolwiek te też są baardzo mile widziane:) Houk!

Awatar użytkownika
Wilczek.

Żeby mnie nikt źle nie zrozumiał, to nie jest zrobiony przeze mnie Warlord, tylko znaleziony w necie na którym chce się wzorować :wink:

Jeszcze tutaj ciekawy:
Obrazek

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

a to mój WL - zdjęcie takie sobie - ale widać na niam, jaki efekt chciałem osiągnąć:
Obrazek

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Już się chwaliłem, ale co mi tam, pochwalę się jeszcze raz :)
Malowanie niestety nie moje, ale konwersja i owszem.
i sorka że takie duże

Obrazek
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

Mam zamiar sobie zrobić identyko BSB tylko tarcze dostanie inna i inne malowanie oczywiście.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

@Gervaz, mógłbyś też wrzucić zdjęcia swojej figurki z innych stron? Bo jestem ciekaw jak zamontowałeś warlorda na plecy bydlaka ;-)
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

Post autor: koral »

witam. to i ja wrzucę coś od siebie

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

UP. Szczerze mówiąc to bardzo słabe. Ani ogr nie pasuje, ani dzwonek się tutaj dobrze nie komponuje, a warlord wygląda jak by lewitował.

ODPOWIEDZ