WoCh Grześka - up 2014.06.24 chaos ogryns captain
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
WoCh Grześka - up 2014.06.24 chaos ogryns captain
Będę tu wrzucał moje stare i nowe prace, tak że poziom malowania może być skrajnie różny, ale nic to... Jakość zdjęć to ciągle moja pięta achillesowa
Coż więc... Na pierwszy ogień moja ostatnia praca ( wymieniłem zdjecia 20.02, jeszcze nie są dobre, ale i tak dużo lepsze niż były wcześniej ):
Proszę komentować i ochrzaniać, jeśli trzeba
Coż więc... Na pierwszy ogień moja ostatnia praca ( wymieniłem zdjecia 20.02, jeszcze nie są dobre, ale i tak dużo lepsze niż były wcześniej ):
Proszę komentować i ochrzaniać, jeśli trzeba
Ostatnio zmieniony 24 cze 2014, o 18:06 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 41 razy.
No ladnie ladnie.
Podobaja mi czerwień na kołach heleny. Wyszło naprawde fajnie. Dobrze tez widzieć że jednek łancuchy są do zmieszczenia na podstawce o turniejowych rozmiarach
Podobaja mi czerwień na kołach heleny. Wyszło naprawde fajnie. Dobrze tez widzieć że jednek łancuchy są do zmieszczenia na podstawce o turniejowych rozmiarach
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Model nie jest bejcowany.Mate pisze:Kolejna ładna bejca
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Obsługa też nie jest bejcowana - w ogóle nie używam bejcy. To są washe, przeważnie devlan mud, nie
chciałem, żeby złote elementy się świeciły i chciałem je mocno zgasić...
chciałem, żeby złote elementy się świeciły i chciałem je mocno zgasić...
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Bardzo ładna helka, tylko czemu zrobiłes krasnalom krwisto czerwone brody?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakoś tak mi pasuje... Są jakby ... żywsi...
- rudobrody79
- Falubaz
Bardzo ładna helka. swoją dopiero zaczynam i widze tutaj kilka pomysłów, ktore moge wykorzystac w swojej pracy.
pasuje mi bardzo ta czerwień na krasnalach i kołach.
pasuje mi bardzo ta czerwień na krasnalach i kołach.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
bardzo udana praca
czerwone brody mi się podobają. Całość się bardzo fajnie prezentuje. Z uwag to tak jak było wspomniane - nieco za jasne zdjęcia (ale wiem jaki to ból zrobić dobre fotki ). Do tego obsługant z obcęgami i czachą - czacha chyba powinna płonąć (?) no i te obcęgi można by naprostować nieco
Podsumowując dobra robota a teraz wracaj do malowania jedynie słusznych krasnoludów
czerwone brody mi się podobają. Całość się bardzo fajnie prezentuje. Z uwag to tak jak było wspomniane - nieco za jasne zdjęcia (ale wiem jaki to ból zrobić dobre fotki ). Do tego obsługant z obcęgami i czachą - czacha chyba powinna płonąć (?) no i te obcęgi można by naprostować nieco
Podsumowując dobra robota a teraz wracaj do malowania jedynie słusznych krasnoludów
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dwarfy jeszcze trochę muszą poczekać. Obecnie męczę się z dragon ogrami, na razie paskudnie mi idzie,
a w kolejce czekają choseni i ogry... Ale wrócę do kraśków na pewno, choćby w ramach przerwy w malowaniu chaośników Pozdrawiam.
a w kolejce czekają choseni i ogry... Ale wrócę do kraśków na pewno, choćby w ramach przerwy w malowaniu chaośników Pozdrawiam.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzięki, jakoś bejca mnie nie kręci, w ten sposób nie poprawię skilla w ogóle, poza tym myślę, że jednak bejcowane wyglądają gorzej, może w moim wykonaniu i na moich zdjęciach tego nie widać . Ufam jednak, że z czasem
poprawią się i malowanie, i zdjęcia. Okaże się wtedy,że nie był to czas stracony. Taką mam nadzieję...
poprawią się i malowanie, i zdjęcia. Okaże się wtedy,że nie był to czas stracony. Taką mam nadzieję...
No... ładny hellcanonek ... ja jednego tez niedlugo bede malował
- Tiger Brown
- Kradziej
Na tej fotce z takim wyjaraniem obrazu w światłach to do Helki pasowałby podpis: "Zaraz wam przyp...limy z jajecznicy!".
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.