Total war problem
Moderator: Zaklinacz Kostek
Total war problem
Ostatnio pojawił mi się problem w grze Rome total war. W multi nie mogę połączyć sie z jakąkolwiek grą. Wyskakuje zawsze okienko z napisem ,że nie mogę się połączyć. Przy czym mam odpowiednią wersję gry, firewall wyłączony ,a mimo to nie mogę. Jakieś 2 miesiące temu gra działąła bez zarzutu. Reinstala już robiłem. Potrafiłby ktoś pomóc?
Miałem podobny problem, kiedy założyłem router. Jeśli łączysz się z siecią bezprzewodowo, to może być to źródłem problemu.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jeśli nic nie zmieniałeś z siecią ani nie bawiłeś się w ustawieniach systemu, to jest to faktycznie dziwne. Przypomnij sobie, czy w tych ostatnich 2 miesiącach robiłeś coś z kompem (może na przykład zainstalowałeś nowego antywirusa)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
przeinstaluj gre ;]
Mam problem z Empire total warem.
Kiedyś zainstalowałem go na kompie (wpisałem cd-key to tego jebane### stema)
Potem go odinstalowałem teraz jak chce go znowu zainstalować wpisuję CD-key to mi wyskakuje że zostało on już użyty przez co nie mogę tego ścierwa zainstalować.
Miał ktoś już taki problem?
Kiedyś zainstalowałem go na kompie (wpisałem cd-key to tego jebane### stema)
Potem go odinstalowałem teraz jak chce go znowu zainstalować wpisuję CD-key to mi wyskakuje że zostało on już użyty przez co nie mogę tego ścierwa zainstalować.
Miał ktoś już taki problem?