Podstawki DE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Podstawki DE
Jakie proponujecie zrobić podstawki pod DE. Mile widziane są wszelakie opcje bo kompletnie brak mi na nie pomysłu ;(
Takie jakie Ci sie podobają i według Cb. są najbardziej klimatyczne do tej armii. A jak nic Ci sie nie uda wymyślic to poprzeszukuj galerie, może tam Ci coś wpadnie.
Można robić (bardzo popularne) śnieg, na jakis kamieniach można, sama ciemna trawka...dużo możliwości.
Ja robię kamienie i na całej powierzchni trawą taką ciemną Pokombinuj...
Powodzenia
Można robić (bardzo popularne) śnieg, na jakis kamieniach można, sama ciemna trawka...dużo możliwości.
Ja robię kamienie i na całej powierzchni trawą taką ciemną Pokombinuj...
Powodzenia
"JOIN OR DIE"
ciekawym efektem byłoby zrobienie armii która stoi na pokładzie statków (czyli podstawki deski pokładowe etc) coś podobnego do tego : http://www.shop.microartstudio.com/wood-c-3_14.html
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Ja swoich DE zacząłem robić w śnieżnej konwencji Naggaroth. Nie powiem, jest ok. Śnieg zrobiony z sody. Jednak mimo wszystko przy używanie po prostu się brudzi, pot z rąk, kurz przybrudza śnieg. Z daleka nadal wygląda fajnie, ale tutaj już jak kto woli. Jeśli chcesz zobaczyć jak to u mnie wygląda poszukaj mojej galerii(póki co jest na wierzchu). Jednak teraz będę przerzucał się na patent bagienny.
Ogólnie DE są o tyle elastyczną armią, że podstawki możesz im zrobić jak żywnie Ci się podoba. Lustriańskie dżungle, czy standardowy piasek i trawka, śnieg, bagno, kamienie... Co chcesz. Druchii są wszędzie
A co do pokładu - też pomysł dobry. Sam jestem w trakcie robienia takiej podstawki pod cały oddział korsarzy. Troszkę kulawo to może wyglądać na stole, lecz sądzę, że raczej to ma prezentować się na tle oddziału.
Ogólnie DE są o tyle elastyczną armią, że podstawki możesz im zrobić jak żywnie Ci się podoba. Lustriańskie dżungle, czy standardowy piasek i trawka, śnieg, bagno, kamienie... Co chcesz. Druchii są wszędzie
A co do pokładu - też pomysł dobry. Sam jestem w trakcie robienia takiej podstawki pod cały oddział korsarzy. Troszkę kulawo to może wyglądać na stole, lecz sądzę, że raczej to ma prezentować się na tle oddziału.
Bądź oryginalny! Sterty czaszek, kolczaste ostrza wyskakujące z ziemi (koniecznie ciemne żelastwo), poplątane druty kolczaste, jeziorka lawy i biała skóra, a pod podkrążonymi oczami czarne zacieki ! Nikt nie ma takich DE! Muzykom jeszcze tylko wymień instrumenty na gitary elektryczne i jedziesz. Dla lepszego efektu możesz jeszcze wyposażyć ich w jakieś łańcuchy czy coś.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Odświeżając temat... ja robie typowych zdobywców i plugawicieli świątyń oraz miast HE.
Czyli ruiny. Bardzo fajne dorwałem na :
http://sciborminiatures.com/en_,shop.php?art=872 trochę gs'u by zmienić twarze z damskich na bardziej gejowe tj HE
+ korek i jakiś niby mech .
Czyli ruiny. Bardzo fajne dorwałem na :
http://sciborminiatures.com/en_,shop.php?art=872 trochę gs'u by zmienić twarze z damskich na bardziej gejowe tj HE
+ korek i jakiś niby mech .
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.