Lory magii
- White Lion
- Kretozord
Lory magii
Witam
Nie ma ktoś z was może w jakimś tekstowym lub excelowym formacie 8edycyjnych lorów?
jeśli tak to jakiś link albo mailem poproszę: terailithiril@o2.pl
Przygotowuję sobie 2-3 kartkową zalaminowaną wersję zasad na turnieje tak aby nie sięgać co chwilę do podręcznika.
Mam już:
- 1stronicowe pełne zasady i tabelki terenów
- 2stronicowe zasady podstawowych i rozszerzonych scenariuszy
- 2stronicowe najważniejsze tabelki z gry
i zostało mi jeszcze zrobić 1stronicowe wszystkie lory.
Za przesłanie i oszczędzenie mi pisania ręcznie chętnie się odwdzięczę udostępniając całość.
Nie ma ktoś z was może w jakimś tekstowym lub excelowym formacie 8edycyjnych lorów?
jeśli tak to jakiś link albo mailem poproszę: terailithiril@o2.pl
Przygotowuję sobie 2-3 kartkową zalaminowaną wersję zasad na turnieje tak aby nie sięgać co chwilę do podręcznika.
Mam już:
- 1stronicowe pełne zasady i tabelki terenów
- 2stronicowe zasady podstawowych i rozszerzonych scenariuszy
- 2stronicowe najważniejsze tabelki z gry
i zostało mi jeszcze zrobić 1stronicowe wszystkie lory.
Za przesłanie i oszczędzenie mi pisania ręcznie chętnie się odwdzięczę udostępniając całość.
http://www.toya.net.pl/~zemmboll/LoresOfMagic.pdf
made by Zembol.
made by Zembol.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
IMO lepiej wyłożyć te parę zł na oryginalne karty zaklęć - ładnie wyglądają, są czytelniejsze (czcionka na tych ściągawkach kolegi Zembola jest wygodna w czytaniu chyba tylko dla Nadszyszkownika Kilkujadka...), zajmują mniej miejsca na stole gdy już wyciągniemy z decku te potrzebne w bieżącej rozgrywce...
- White Lion
- Kretozord
Wszystkie karty magii mam ślicznie zalaminowane.
Ale moim zdaniem są niewygodne i używam ich tylko w pokazach albo grając z nowymi graczami.
Kartka A4 na której wszystko jest w jednym miejscu jest szybsza IMHO ale to już rzecz gustu.
dzięki wielkie
Ale moim zdaniem są niewygodne i używam ich tylko w pokazach albo grając z nowymi graczami.
Kartka A4 na której wszystko jest w jednym miejscu jest szybsza IMHO ale to już rzecz gustu.
dzięki wielkie

wrzuć sobie linka w podpis pod młotkowym, nie będzie trzeba szukać po forumzembol pisze:Już jest.

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.