Termin: 26.03.2011 (sobota)
Start: godz. 10.00
Miejsce: Wrocław, sklep Bard, ul Szewska 26
Format: 8 edycja, euro
Punkty: 2400 pts
Wejściówka: 5 złt
Limit miejsc: 20 osób
Organizator: Sklep Bard
Sędzia: Piotr "Morrok" Otlewski + "burza mózgów" członków klubu "The Gamblers' w razie wątpliwości co do trzeźwej oceny sędziego
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Stoły: 72x48
REGULAMIN:
-Zasady EURO, ponizej
-Obowiązują wszelkie FAQ-i wydane przez GW oraz uściślenia do 8 ed WFB ze strony >> http://strony.aster.pl/barbaros/uscislenia.html <<
-Sędzia ma zawsze rację
-Sędzia ma prawo wlepiać punkty karne za każde 5 minut przekroczonego czasu oddania kart zgłoszeniowych!
- WYMAGANE jest kulturalne zachowanie- za lecące KUR\|/Y podczas turnieju, tudzież inne przekleństwa powyżej linii dobrego smaku (rozumiem, ze komuś wymknie się raz... ale jak używa przekleństw zamiennie z przecinkami... -.-) będą przyznawane karniaki, a w skrajnych przypadkach delikwent będzie proszony o opuszczenie lokalu.
-Proxy nie mogą przekraczać 25% kosztu punktowego armii
-Osoby, które przysłały rozpiskę i zajęły miejsce, ale nie przybyły na turniej i z ich powodu inni gracze nie mogli zagrać- na kolejnym turnieju za karę nie grają! Zapisek w celu uniknięcia zajmowania miejsc i nieprzybywania na turnieje. Trochę odpowiedzialności panie i panowie.
>>UWAGA!<<
Członkowie klubu "The Gamblers"- pierszeństwo przy nieparzystej ilości graczy, później przyjezdni spoza klubu, na sam koniec reszta "niezrzeszonych" (oczywiście aby być branym pod uwagę w tym przywileju należy przesłać rozpiskę i zająć miejsce) Turniej robiony z myślą o graczach wybierających się na mastera w Białymstoku
Ograniczenia ETC jak w Bitwie o Białystok
1. Maciej "Szarańczak" Szawica, R ok, ID brak, IN ok (przyslales mi rozpiske 10 (sic!) razy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
2. Łukasz "Dymitr" Mirytiuk, R ok, ID ok, IN ok
3. Łukasz "Burgund" Lewosiński, R ok, ID ok, IN ok
4. Jarek Ciszak, R ok, ID brak, IN ok
5. Łukasz "Golona" Golonka, R ok, ID brak, IN ok
6. Tomasz "Malal" Hądzlik, R ok, ID ok, IN ok
7. Marcin "Kempa" Kępa, R ok, ID ok, IN ok
8. Mateusz Izworski, R ok, ID ok, IN ok (feel bats mnie rozwaliły xD)
9. Adam "Piekny" Matryba, R ok, ID ok, IN ok
10. Konrad "Kocitz" Trojanowski, R ok, ID ok, IN ok
11. Michał "Azz" Majorek, R ok, ID ok, IN ok
12. Kuba Janiszek, R ok, ID ok, IN ok
13. Piotr "Morrok" Otlewski, R ok, ID ok, IN ok
14. Maciej Marczak, R ok, ID brak, IN ok
15. Andrzej "Maryś" Rodziewicz, R ok, ID ok, IN ok
16. Jerzy "Bałagan" Filipek, R ok, ID ok, IN ok
17. Tomasz "Thomas" Jędryszczak, R ok, ID ok, IN ok
18. Paweł "Termi" Pluto, R ok, ID ok, IN ok (jakie lore'y na magach? zebys mial zapisane na turnieju)
19. Marcin Telego, R ok, ID ok, IN ok (tu chyba bedzie bye, bo doszla jako ostatnia, a jest nieparzyscie)
>> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 99&start=0 <<
LISTA ZGŁOSZONYCH:
Lista zgłoszonych (pełne punkty +3, jak przysłano poprawną rozpiskę, razem z ID- napisałem, że będę się tego trzymał. R ok/zuo {czy poprawna rozpa}, ID ok/brak {czy ID jest}, IN ok/brak {czy imię i nazwisko jest})
1. Maciej "Szarańczak" Szawica, R ok, ID brak, IN ok (przyslales mi rozpiske 10 (sic!) razy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
2. Łukasz "Dymitr" Mirytiuk, R ok, ID brak, IN ok
3. Łukasz "Burgund" Lewosiński, R ok, ID ok, IN ok
4. Jarek Ciszak, R zuo, ID brak, IN ok
5. Łukasz "Golona" Golonka, R ok, ID brak, IN ok
6. Tomasz "Malal" Hądzlik, R ok, ID ok, IN ok
7. Marcin "Kempa" Kępa, R ok, ID ok, IN ok
8. Mateusz Izworski, R ok, ID ok, IN ok (feel bats mnie rozwaliły xD)
9. Piękny?, R ok, ID brak (usprawiedliwione, ale nie moge znalezc bez danych), IN brak
10. Konrad "Kocitz" Trojanowski, R ok, ID ok, IN ok
11. Michał "Azz" Majorek, R ok, ID ok, IN ok
12. Kuba Janiszek, R ok, ID ok, IN ok
13. Piotr "Morrok" Otlewski, R ok, ID ok, IN ok
jeszcze 3 osoby do pelnego lokala (Kuba? Marys? Termi? Wojtus? Maciek? Fedor? C'mon)
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres mailowy Morrok@wp.pl razem z rozpiskami (w formacie .html lub .txt) i swoimi ID ze strony http://www.ranking.wfb-pol.org do dnia 24.03.2010 r.
Za przysłanie poprawnej rozpiski w odpowiednim formacie z pełnymi imionami i nazwiskami (oraz ksywką) oraz ID (patrz wyżej) +3 punkty!
Jak ktoś nie posiada ID- to organizator (w tym przypadku ja) stworzy mu ją po turnieju
Będę się restrykcyjnie tego trzymał bo gracze nagminnie nie przesyłają pełnych danych
Wszelkie pytania proszę kierować na GG 2622826 lub tutaj...