PMOTM XXX - Black Orc warband

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

PMOTM XXX - Black Orc warband

Post autor: Cormagh »

To ja też coś wrzucę, nie żebym na coś liczył, ale skoro chętnych do udziału w konkursie jak na lekarstwo, to chociaż trochę tłoku zrobię :wink:

Przedstawiam zaczyn mojej nowej bandy do Mordheim. Cała piątka, to skonwertowane Nooby z podstawki do WH40K z wyposażeniem zabranym oryginalnym Black Orkom. Jakość zdjęć pozostawia nieco do życzenia, ale lepszych chwilowo nie jestem w stanie zrobić.

Obrazek
Obrazek
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Wow, szybko pomalowałeś :shock: Bardzo fajny odcień skóry.
A konkurs służy do mobilizacji, a nie do grania o złote gacie :) Udział się liczy :)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Fajowi, zastanawiam isę nad wystawieniem do PTOMu swoich korsarzy, ale zdjęcia mam lipne ;P

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

Skavenblight pisze:Wow, szybko pomalowałeś :shock: Bardzo fajny odcień skóry.
Byłem kilka dni na zwolnieniu i wykorzystałem prawie cały ten czas na przypomnienie sobie, jak się figurki maluje :D Rety, ostatni raz tyle czasu spędziłem z pędzlem w garści, jak mieszkanie malowałem :lol2:
Szczerze mówiąc pierwotnie zamierzałem uzyskać ciemniejszy i bardziej brunatny odcień skóry (w końcu to BLACK Orki), ale tak się zakręciłem przy cieniowaniu, że kompletnie o tym zapomniałem :mrgreen:
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Kurde Cormagh, zapakuj wszystko w jedno miejsce, zrobi sie ciekawa galeria konwersyjno - malunkowa.
A swoją droga nie myślałem, że jesteś przeciw cięciu blaszek , Ty rezunie :wink: :D :D .

ODPOWIEDZ