To ja też coś wrzucę, nie żebym na coś liczył, ale skoro chętnych do udziału w konkursie jak na lekarstwo, to chociaż trochę tłoku zrobię
Przedstawiam zaczyn mojej nowej bandy do Mordheim. Cała piątka, to skonwertowane Nooby z podstawki do WH40K z wyposażeniem zabranym oryginalnym Black Orkom. Jakość zdjęć pozostawia nieco do życzenia, ale lepszych chwilowo nie jestem w stanie zrobić.
PMOTM XXX - Black Orc warband
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM XXX - Black Orc warband
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Byłem kilka dni na zwolnieniu i wykorzystałem prawie cały ten czas na przypomnienie sobie, jak się figurki maluje Rety, ostatni raz tyle czasu spędziłem z pędzlem w garści, jak mieszkanie malowałemSkavenblight pisze:Wow, szybko pomalowałeś Bardzo fajny odcień skóry.
Szczerze mówiąc pierwotnie zamierzałem uzyskać ciemniejszy i bardziej brunatny odcień skóry (w końcu to BLACK Orki), ale tak się zakręciłem przy cieniowaniu, że kompletnie o tym zapomniałem
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde Cormagh, zapakuj wszystko w jedno miejsce, zrobi sie ciekawa galeria konwersyjno - malunkowa.
A swoją droga nie myślałem, że jesteś przeciw cięciu blaszek , Ty rezunie .
A swoją droga nie myślałem, że jesteś przeciw cięciu blaszek , Ty rezunie .