Co myślicie na temat czy coś się zmieni a co nie?
W tym temacie chciałbym o tym pogadać/pisać

Moderator: Gremlin
Oby nie!kubon pisze:Pewnie dadzą nam jakąs Treemanominacje![]()
Byle nie plastikHeptun pisze:- pewnie nowe wzory spellsingerów i bohaterów,
W 7ed. nie było jeszcze tak xle ale teraz w erze wszechobecnych hord troszke IMO daje sie to we znakipingu pisze:Również może obniżą koszt jednostek, są kategorycznie za drogie.
Też wiąże moja przyszłość z armią w drewnieJacek_Azael pisze:Co będzie to i tak będę grał WE, jak i większość z nas (tak mi się wydaje). Niech tej driadzie możliwość bycia bsb dadzą i leśnym duchom sztandary to na wściekliźnie z lasu widzę moją przyszłość.
Pzdr.
-rydwan w lesie nie pasuje, od którejś edycji go nie mamy i tak zostanie, bo jak nim grać?Heptun pisze:Nowe WE:
- dadzą nam nowe figurki rydwanu WE,
- pewnie nowe wzory spellsingerów i bohaterów,
- może jakaś nowa zjawa/duszki leśne (coś na wzór gnoblarów w ograch ??) - taki booster dla driad![]()
Mi tam jak najbardziej pasujeUrban pisze:-rydwan w lesie nie pasuje, od którejś edycji go nie mamy i tak zostanie, bo jak nim grać?
Jeśli byli by w normalnej cenie to mogli by być ale jeśli wyjdą plastiki w cenie metalu to ja dziękuje bardzoUrban pisze:-plastikowi wardancerzy i EG?
O&G dostali pająka na podstawce 100x100 (?) to my może dostaniemy jakiegos mega-giga-super-Forest spiritaUrban pisze:-jakaś jednostka może się pojawić, patrząc po tym co w każdej armi się powtarza, dodadzą nam bydlaka. Jest treeman? O&G mają giganta co nie przeszkadzało w dodaniu pająka.
Nie wiem... jakiś spawn/swarm z duszków?
No na pewno będzie to wielka wiewiórka wyskakująca z jeszcze większej dziupli, niosąca na swoim łbie malutkiego elfa.kubon pisze:O&G dostali pająka na podstawce 100x100 (?) to my może dostaniemy jakiegos mega-giga-super-Forest spirita![]()
hehe może eteryczny rydwankubon pisze:Mi tam jak najbardziej pasujeUrban pisze:-rydwan w lesie nie pasuje, od którejś edycji go nie mamy i tak zostanie, bo jak nim grać?Dodać jakas fajna zasade anty-leśna i gites
![]()
Urban pisze:-plastikowi wardancerzy i EG?