koziołeczek
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
koziołeczek
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2007, o 18:22 przez Kerim, łącznie zmieniany 1 raz.
dobry taki ale te toporki dziwaczne
ma chyba wiecej miesni niz normalny czlowiek ]:->
Nie znacie się Mi się podoba, wygląda beastmańsko
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
toporki sa nie dziwne lecz dziwaczne niewiem jaka to roznica ale lepiej brzmi ]:->
jakos tak brzydkie sie wydaja przy twojej konwersji
Kozacki.Chyba sobie cos w tym stylu ulepie do Imperium.Np.Warrior priesta z bitsów od maruderów.Będzie w podobnej pozycji.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Toporki ma takie, bo na pochyłe dzewo wleżć nie mógł.max pisze:toporki sa nie dziwne lecz dziwaczne niewiem jaka to roznica ale lepiej brzmi ]:->
Wnerwił się.
Wogule jeden z najwdzięczniejszych regonów do konwertowania te kozy plastikowe.
Kerim , ale Maxem to sie nie przejmuj - on ma swoj swiat , ponadto wydaje mu sie , ze wszystkie rozumy zjadl...Kerim pisze:jak to dziwaczne - jego włastnemax pisze:dobry taki ale te toporki dziwaczne
A że mięśnie, przeca to nie człowiek, poza tym, to jakiś heros, co ma statsy jak Tan krasnalski
Bestia kozacka - jak na nia patrze to ma wrazenie , ze krzyczy do wrogow " no chodzcie na gole klaty "
Bardzo ladnie wyszly Ci miesnie - z reszta jeszcze nie widzialem Twojej pracy , ktoraby mi sie nie podobala...
P.S. Max kurrr.... ile mam Cie prosic , zebys myslal podczas pisania postow , no ile ????????
Co jest , doktorku?Ziemko pisze: Kerim , ale Maxem to sie nie przejmuj...
Czym mam się przyjmować?
Całkiem przyjemnie se z Maxem gadamy, ja w tym cienia kłopotu nie widze, serio.
Może nie jestem taki wrażliwy jek pewny pan, wiesz który ?
Czekałem z komentowaniem bo mi słowa czasu czas brakowało A Ziemko to co chciałęm wyrazić ujął idealnieZiemko pisze:zjadl...
Bestia kozacka - jak na nia patrze to ma wrazenie , ze krzyczy do wrogow " no chodzcie na gole klaty "
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
PopieramJagal pisze:Czekałem z komentowaniem bo mi słowa czasu czas brakowało A Ziemko to co chciałęm wyrazić ujął idealnieZiemko pisze:zjadl...
Przypomniał mi się film "Hooligans"
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?