krasnolud z konia, koniu lżej...

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
gorialczarny
Wałkarz

krasnolud z konia, koniu lżej...

Post autor: gorialczarny »

Ostatnio zmieniony 15 mar 2011, o 14:11 przez gorialczarny, łącznie zmieniany 1 raz.

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

biedny kucyk 8)

Awatar użytkownika
gorialczarny
Wałkarz

ten kucyk nie wygląda na zmachanego ale można dokleić jęzor

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

hehehehe na dziku był by fajniejszy aleeeeee. :D wykonanie bardzo fajne, choć ten kuc wygląda jak by miał sie zesrać po 2m jazdy xD mimo wszystko mi sie konwersja bardzo podoba :D choć klimat krasnala kawaleryjskiego to troche chyba sprzeczne z ich naturą :D mimo wszystko odemnie + :D

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

te piórka na jeźdźcy są za duże / ew popracuj z gsem. daj zdjęcia bliżej jak on siedzi bo ja jakos nie mogłem usadowić moich na nim o.O, tarcze też mi się średnio podobają (uprzedziłeś moje wipy ) :P
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Normalnie dwarf raider , jedzie i jeszcze wywija toporem.
Jeszcze mu browaru w ręku brakuje i będzie swojsko.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
gorialczarny
Wałkarz

pierwotnie to ten kucyk miał mieć jeszcze motorek parowy w dupie... ale to było by zbyt brutalne. stwierdziłem że skoro dobrze sprawują sie w krasnoludzkich kopalniach to czemu by nie mogły wozić swoich panów

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

motorek parowy w dupie ? błagam powiedz, że to był tylko żart O.O co się dzieje na tym forum... Tam kobieta wsadza wiertło śwince, tu facet chce konikowi w dupe silnik wsadzać matko !
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

unit się fajnie prezentuje, tylko podstawki normalne przydałby się :wink:
ale chyba lepiej dwie małe kwadratowe łączone, żeby można było te kobyłki jako fillery wykorzystać :D

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Widać nadlewki. Trzeba zeskrobać. Pomysł niezły, tylko do ręki daj mu jeszcze kufel, a w zęby fajkę/cygaro z gs-u. Ten krasnolud jak widze jest na bogato.
Booxi pisze:te piórka na jeźdźcy są za duże / ew popracuj z gsem. daj zdjęcia bliżej jak on siedzi bo ja jakos nie mogłem usadowić moich na nim o.O, tarcze też mi się średnio podobają (uprzedziłeś moje wipy ) :P
Jak dla mnie, to on nie siedzi na grzbiecie konia, tylko serfuje/surfuje (nie wiem jak to się pisze. Niepotrzebne skreślić. Makaronizmy k...a ich za...bana mać) do walki.
Booxi pisze:motorek parowy w dupie ? błagam powiedz, że to był tylko żart O.O co się dzieje na tym forum... Tam kobieta wsadza wiertło śwince, tu facet chce konikowi w dupe silnik wsadzać matko !
Odchylenia analne. :mrgreen:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
gorialczarny
Wałkarz

ogólnie to cała moja armia ma okrągłe podstawki, gdyż grywam w battla bardziej nastawianego na fabułe z małymi armiami na 250 do 1000 pkt gdzie każda jednostka jest traktowana indywidualnie

Awatar użytkownika
gorialczarny
Wałkarz

serfuje bo za krótkie giry mają. ale siedzi na dupie normalnie

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Klafuti pisze:Jak dla mnie, to on nie siedzi na grzbiecie konia, tylko serfuje/surfuje (nie wiem jak to się pisze. Niepotrzebne skreślić. Makaronizmy k...a ich za...bana mać) do walki.
chyba obydwa są poprawne

oooo właśnie to chciałem powiedzieć tylko nie wiedziałem jak to ująć!!
Odchylenia analne. :mrgreen:
o.O taak chyba tak
gorialczarny pisze:serfuje bo za krótkie giry mają. ale siedzi na dupie normalnie

on ma dupe wyżej :D poświęć może jeden model odetnij go w pasie, i dorób z Gsu nóżki - ja się na tym etapie modelowania zatrzymałem.

Awatar użytkownika
gorialczarny
Wałkarz

i tak pozbywam sie kraśków więc nie chce mi sie tego dłubać

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Booxi pisze:on ma dupe wyżej poświęć może jeden model odetnij go w pasie, i dorób z Gsu nóżki - ja się na tym etapie modelowania zatrzymałem.
Po co odcinać, lepiej go wypiłować między nogami :mrgreen: tak żeby pasował do grzbietu konia. Zwłaszcza, że to cały oddział i do tego celu trzeba by dokupić cały nowy box.

EDIT: I am ninja!
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

do takiego piłowania bez dremela ? dremla? ... wiertareczki ani rusz :) pilnikiem ręcznym czy nożykiem by sobie amputował palce albo uszkodził za bardzo.

Awatar użytkownika
gorialczarny
Wałkarz

palce całe ale odcisków to ja już nigdy nigdzie nie zostawie

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

znam ból -.- najbardziej się zdziwiłem kiedy złamałem nóż do tapet na kości kciuka o.O prawie mi zwieracze z bólu popuściły -.-

Awatar użytkownika
gorialczarny
Wałkarz

a co robi ta babka na tym obrazku? pod twoim nickiem?

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

jaka babka? :lol2:

ODPOWIEDZ