krasnolud z konia, koniu lżej...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- gorialczarny
- Wałkarz
krasnolud z konia, koniu lżej...
https://picasaweb.google.com/lh/photo/a ... directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/Q ... directlink RESZTA ODDZIAŁU
https://picasaweb.google.com/lh/photo/Q ... directlink RESZTA ODDZIAŁU
Ostatnio zmieniony 15 mar 2011, o 14:11 przez gorialczarny, łącznie zmieniany 1 raz.
hehehehe na dziku był by fajniejszy aleeeeee. wykonanie bardzo fajne, choć ten kuc wygląda jak by miał sie zesrać po 2m jazdy xD mimo wszystko mi sie konwersja bardzo podoba choć klimat krasnala kawaleryjskiego to troche chyba sprzeczne z ich naturą mimo wszystko odemnie +
te piórka na jeźdźcy są za duże / ew popracuj z gsem. daj zdjęcia bliżej jak on siedzi bo ja jakos nie mogłem usadowić moich na nim o.O, tarcze też mi się średnio podobają (uprzedziłeś moje wipy )
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- gorialczarny
- Wałkarz
pierwotnie to ten kucyk miał mieć jeszcze motorek parowy w dupie... ale to było by zbyt brutalne. stwierdziłem że skoro dobrze sprawują sie w krasnoludzkich kopalniach to czemu by nie mogły wozić swoich panów
motorek parowy w dupie ? błagam powiedz, że to był tylko żart O.O co się dzieje na tym forum... Tam kobieta wsadza wiertło śwince, tu facet chce konikowi w dupe silnik wsadzać matko !
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
Widać nadlewki. Trzeba zeskrobać. Pomysł niezły, tylko do ręki daj mu jeszcze kufel, a w zęby fajkę/cygaro z gs-u. Ten krasnolud jak widze jest na bogato.
Jak dla mnie, to on nie siedzi na grzbiecie konia, tylko serfuje/surfuje (nie wiem jak to się pisze. Niepotrzebne skreślić. Makaronizmy k...a ich za...bana mać) do walki.Booxi pisze:te piórka na jeźdźcy są za duże / ew popracuj z gsem. daj zdjęcia bliżej jak on siedzi bo ja jakos nie mogłem usadowić moich na nim o.O, tarcze też mi się średnio podobają (uprzedziłeś moje wipy )
Odchylenia analne.Booxi pisze:motorek parowy w dupie ? błagam powiedz, że to był tylko żart O.O co się dzieje na tym forum... Tam kobieta wsadza wiertło śwince, tu facet chce konikowi w dupe silnik wsadzać matko !
- gorialczarny
- Wałkarz
ogólnie to cała moja armia ma okrągłe podstawki, gdyż grywam w battla bardziej nastawianego na fabułe z małymi armiami na 250 do 1000 pkt gdzie każda jednostka jest traktowana indywidualnie
- gorialczarny
- Wałkarz
serfuje bo za krótkie giry mają. ale siedzi na dupie normalnie
chyba obydwa są poprawneKlafuti pisze:Jak dla mnie, to on nie siedzi na grzbiecie konia, tylko serfuje/surfuje (nie wiem jak to się pisze. Niepotrzebne skreślić. Makaronizmy k...a ich za...bana mać) do walki.
oooo właśnie to chciałem powiedzieć tylko nie wiedziałem jak to ująć!!
o.O taak chyba takOdchylenia analne.
gorialczarny pisze:serfuje bo za krótkie giry mają. ale siedzi na dupie normalnie
on ma dupe wyżej poświęć może jeden model odetnij go w pasie, i dorób z Gsu nóżki - ja się na tym etapie modelowania zatrzymałem.
Po co odcinać, lepiej go wypiłować między nogami tak żeby pasował do grzbietu konia. Zwłaszcza, że to cały oddział i do tego celu trzeba by dokupić cały nowy box.Booxi pisze:on ma dupe wyżej poświęć może jeden model odetnij go w pasie, i dorób z Gsu nóżki - ja się na tym etapie modelowania zatrzymałem.
EDIT: I am ninja!
do takiego piłowania bez dremela ? dremla? ... wiertareczki ani rusz pilnikiem ręcznym czy nożykiem by sobie amputował palce albo uszkodził za bardzo.
znam ból -.- najbardziej się zdziwiłem kiedy złamałem nóż do tapet na kości kciuka o.O prawie mi zwieracze z bólu popuściły -.-