Jakie są elementy, które decydują o tym ze impreza jest świetna ?? Czego gracze oczekują ?? Mam nadzieję, że to pomoże organizatorom turniejów planowanie imprez, by gracze byli jak najbardziej zadowoleni.
Pozwoliłem sobie zaproponować coś na kształt ankiety. Proszę o odpowiedzi w przedstawionym przeze mnie formacie - łatwiej i przejrzyściej będzie się czytało. Kto nie ma ochoty na taką formę, to niech nie pisze i nie zaśmieca - z góry proszę modów o konsekwentne wycinanie postów niezgodnych z przedstawioną formą.
1. Koszty imprezy.
Czyli ile bym był skory zapłacić za wstęp. Ile uważam za przyzwoitą cenę na polskie warunki, ile za zbyt wygórowaną. Można stopniować w zależności od klasy (lokal, challanger, master). Czy osoby spoza województwa wpuszczać za darmo ??
2. Nocleg.
Jakiego typu noclegu oczekujecie w ramach wejściówki. Starczy zwykła połoga, może materac, czy też jakieś normalne łóżko, może z pościelą.
A może nocleg za dodatkową opłatą i do wyboru co kto preferuje ??
3. Wyżywienie.
Czy w ramach wejściówki oczekiwalibyście jakiegoś posiłku każdego dnia imprezy. Darmowy poczęstunek podczas całego turnieju (napoje, ciastka itp.) ??
4. Atrakcje.
Jakiego typu atrakcji gracze oczekują ?? Drużynowe picie piwa wystarcza, czy też może ktoś byłby zainteresowany wypadem do klubu, na bilard, itp. ?? Może ktoś ma ochotę na zwiedzanie miejsca imprezy i okolic ??
5. Odbiór graczy z dworca i dojazd na imprezę.
Czy na miejsce imprezy docieracie sami ?? Czy oczekujecie przewodnika, a może dowózki na miejsce - prywatnie lub taksówką ??
6. Format preferowany.
Bitwy na ile punktów są najlepsze ?? Czy scenariusze i inne urozmaicenia są mile widziane ?? Ile bitew ma być granych na turnieju ??
7. Czas trwania imprezy.
2 czy może 3 dni ?? Jakie godziny każdego dnia ??
8. Nagrody i dyplomy.
Czego oczekujecie za 1sze miejsce, czego za 2gie, za 3cie ?? Pocieszki dla wszystkich ?? Za ile miejsc dyplomy ?? W jakich kategoriach nagradzać ??
9. Inne propozycje i uwagi.
Czyli coś od siebie