flyerkin
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
o kurde co to jest widze ze jakis mutant ]:->
ciekawy
ciekawy
Oni sa niegrywalni ?? To ja chyba o czyms nie wiem.... Jak dla mnie to sa zajebisci... JEsli chodzi o sam model to naprawde bardzo mi sie podoba - Bartku robisz duze postepy w rzezbieniu z Gsu...
O bosh niewyspany jestem - myslalem ze Nijilor zrobil ten model , nie wiem czemu mi sie wkrecilo
, a Nijilor to Bartek
Widze , ze lepiej nic nie pisac jak sie ma turbokaca... Kerim - jak zwykle swietna robota 

Może chodziło o to że wychodzi poza podstawkę i przez to płynność gry jest zakłócona? Bo to nie jest prox a konwersja jeżeli nawet nie nowy model....Kerim pisze:turbokac jest zły. żeby tak jeszcze człek pamiętał by nie palić jak się pije... ale wracająć, co z tą jednostką? czemu mają być niegrywalni?Ziemko pisze:O jak sie ma turbokaca...
raczej chodzilo o ich zasady specjalne a nie konwersje bo w takim wypadku polowa z hakiem mojej armii bylaby niegrywalna...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
wedlug uscislen, Archaons Horde bedzie zabronione dopiero, gdy wyjdzie kodeks chaosu, masz jakies 2 latka KerimKerim pisze:czyli nie ma co robić reszty oddziału?Nijlor pisze: SOC są już zabronione, sam model jak najbardziej grywalny

Soc nie jest zabroniony , ze organizatorzy na niektorych turniejach go banuja to inna bajka... Rob caly oddzial - jesli chodzi o zasady to imho jest bardzo mocny - 2 ataki s4 z KB w skirmishu... zyc nie umierac...
P.S. Nie pale , ale troszke za duzo wypilem
P.S. Nie pale , ale troszke za duzo wypilem