Nie chciałem zaśmiecać tematu o zasadach i mam do was, graczy obeznanych z chaosem bardziej niż ja pytanie, które jeśli jest słuszne może być obiecującą taktyką ( no dobra, na pewno już ktoś to wymyślił tylko ja jak zwykle nic o tym nie wiem więc muszę sie spytać

Więc.
Mamy Wargor'a dajemy mu heavy armour sztandar, mark of tzeentch, The goretooth i the dark heart. Na shamanach i great shamanie wybieramy zawsze steed of shadows.
Tu mamy wiele wariantów od krycia się Bsb po polu bitwy i w między czasie gdy przeciwnik ma lepsze rzeczy do dispell'owania rzucamy bears anger a gdy zużyje wszystkie scrolle rzucamy 3 razy z 3 kości steed of shadows na wargora, który ma już 6A z S6 i T5 na Ws5, po wystawienie sie na pałę w pierwszej turze i rzucania 3 razy steed of shadows licząc, że przeciwnik nie zdispeluje, będzie wolał zużyć scrolle na coś mocniejszego lub my rzucimy if'kę za którymś razem.
No i wracając do pytania. Czy robiąc szarżę ze steed of shadows ("if successfully cast, the model can make a normal flight move, which may be a charge(the charged unit gets its normal charge reactions).. )
to czy The Dark Heart dodaje mi jeszcze D3" szarży ( "...the character & tany unit led by him adds +D3" to their charge move...").
czy jest to przedmiot one use only, bo z opisu wynika, że zawsze dodaję d3", ale mogła jakaś errata wyjść czy coś...