Przeglądając allegro.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Wałkarz
Przeglądając allegro.
http://allegro.pl/item191205817__miejsc ... 2007_.html
szczerze mówiąc lekko mnie to zdziwiło co o tym myślicie?
szczerze mówiąc lekko mnie to zdziwiło co o tym myślicie?
To już w rozluźnianiu pośladów było
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
nie ma to jak zdrowa konkurencja, uczciwe eliminacje oraz szanse na zwyciestwo :d
-
- Wałkarz
dopiero przed chwilą zobaczyłem;]
Ale to jest mocne. A wiadomo czy to jest potwierdzone miejsce? czy tylko próba naciągnięcia jakiegoś za przeproszeniem łoma (ktoś licytuje:D)
No nie mogę i się dziwić czemu potem ludzie wyśmiewają polaków jak u nas można miejsca na mistrzostwa sobie kupić;]
Ale to jest mocne. A wiadomo czy to jest potwierdzone miejsce? czy tylko próba naciągnięcia jakiegoś za przeproszeniem łoma (ktoś licytuje:D)
No nie mogę i się dziwić czemu potem ludzie wyśmiewają polaków jak u nas można miejsca na mistrzostwa sobie kupić;]
-
- Wałkarz
właśnie tak się zastanawiam . I jak zabewni temu szczęśliwemu zwycięzcy ten występ?
Nie wiem co dziwnego w tym widzicie.Jak ktos ma kase to czemu nie mial by sobie kupic tego miejsca.Zostanie i tak miejsce dla 7 wymiataczy.A sponsor dla reprezentacji powinien byc.
Zastanawia tylko jedno...kim jest ten Trojek caly?
To jest prawdopodobnie menadzer naszej druzyny.On chyba nawet w battla nie gra,tylko to organizuje.Co nie zmienia faktu,ze to rzeczywiscie tajemnicza postac.
To jest prawdopodobnie menadzer naszej druzyny.On chyba nawet w battla nie gra,tylko to organizuje.Co nie zmienia faktu,ze to rzeczywiscie tajemnicza postac.
Pewnie i tak Polacy wygrają, a kasa zawsze się przyda.Kotlet pisze:Nie wiem co dziwnego w tym widzicie.Jak ktos ma kase to czemu nie mial by sobie kupic tego miejsca.Zostanie i tak miejsce dla 7 wymiataczy.A sponsor dla reprezentacji powinien byc
Ale z tym Trojkiem to ciekawa sprawa, pewnie jest jeszcze trenerem i opracował już taktykę na wygranie ETC.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dobry żart!
Pewno taka najszarsza z szarych, ale ja tam nie znam, nigdy nie widziałem, ale słyszałem, że z Trojkiem to może być jak z Yeti, czy potworem z Loch Ness tak naprawdę nie istnieje.Manfred pisze:Trojek nie znam to pewnie jakas Szara Eminencja polskiego battla
Ostatnio zmieniony 2 maja 2007, o 11:55 przez b_sk, łącznie zmieniany 1 raz.
A licky boom boom down!!!
-
- Wałkarz
a może to ten w buałej koszulce?
Ale stawiam n atego ukrytego pod pelerynka niewidką....
Ostatecznie trojkiem może być ten który robił to zdjecie!!!
Jedno jest pewno! Chce zrobić przekręt i wkręci was wszystkich bo pewnie juz skumał się z panem incognito i wspolnie wymyślili przekręt na sprzedaż konta. Ale ogólnie rzecz ujmując jak to będzie się prezentowało 7 wyiataczy i jedna ...plewa!!! Mi to byłoby tam wstyd wystapić tylko koleś sobie obciachu narobi i dostanie masakry;]
Ale stawiam n atego ukrytego pod pelerynka niewidką....
Ostatecznie trojkiem może być ten który robił to zdjecie!!!
Jedno jest pewno! Chce zrobić przekręt i wkręci was wszystkich bo pewnie juz skumał się z panem incognito i wspolnie wymyślili przekręt na sprzedaż konta. Ale ogólnie rzecz ujmując jak to będzie się prezentowało 7 wyiataczy i jedna ...plewa!!! Mi to byłoby tam wstyd wystapić tylko koleś sobie obciachu narobi i dostanie masakry;]