No wiec sprawa ma sie tak:
Mamy 494 zl (6 zl wylozylem za zeszly sezon)
Pasiak pewnie zrobie za ok 200 zl jak ostatnio 9 desek pod statuetki, to bedzie na 2 sezony na przod.
Dalamar rok temu podobno odlal duza liczbe statuetek, wiec zakladam, ze je mamy - tylko pytanie czy ktos moglby do niego zagadac??
Nie wiem dlaczego nie odpisuje na moje pmki mimo, ze je dostal, moze sie na mnie nie wiem za co obrazil?
Darek tez zalatwial tabliczki i zalatwial za jakas tam drobna kase malowanie ich u Rafixa.
Dlatego bede wdzieczny jakby ktos sie z nim skontaktowal.
Dyplomami ma zajac sie jak co roku Barbara.
Kogos z Ordinu prosze, zeby zajal sie tabliczka na rok 2010 ze swoimi nazwiskami kasa zostanie im zwrocona.
Nagrody za lige 2011
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Gadalem z Pasiakiem i powiedzial, ze za 200 zl nie zrobi 9ciu tabliczek, bo to bylo kilka lat temu jak robil i to w promocji i chce 250. Jesli ktos ma tansze zrodlo (a w co watpie) to niech da znac, jak nie to za 250 wezmiemy na ten i 2 sezony do przodu.
Spojrzalem, ze Robson odpisal i wiedzialem, ze to merytorycznie nic wartego uwagi nie bedzie.
Nie zawiodles mnie Robercie jak zwykle!!!
Zamiast pisac glupoty zalatw taniej takie deski i bedzie gites.
Nie zawiodles mnie Robercie jak zwykle!!!

Zamiast pisac glupoty zalatw taniej takie deski i bedzie gites.
też mnie nie zawiodłes dawałem Ci max do 15 minut na odpowiedź 
p.s. w temacie etc nudy :/ żaba i inni się wyciszyli, nie ma z kim merytorycznie dyskutować

p.s. w temacie etc nudy :/ żaba i inni się wyciszyli, nie ma z kim merytorycznie dyskutować

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- swieta_barbara
- habydysz
A Darek jest ostatnio b. zajety - nie dziw sie Ziemas, ze Ci nie odpisuje.