Malunkowy świat według Hiacynda

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Hiacynd
Pseudoklimaciarz

Malunkowy świat według Hiacynda

Post autor: Hiacynd »

W końcu udało mi się znaleźć trochę czasu na wrzucenie zdjęć kilku moich wypocin. Momentami strasznie się nad nimi męczłem, ale ogólnie zabawa, jak zwykle przy robieniu makiet - przednia.

Wszelkie rady i sugestie, bardzo mile widziane :)

Na razie wzgórza:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, o 19:59 przez Hiacynd, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Proponuje dodać gdzieniegdzie troche piasku bo tak to troche biednie to wyglada ;)
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Hiacynd
Pseudoklimaciarz

Jeśli chodzi o te łyse plamy - na żywo ich właściwie nie widać, sam je zobaczyłem, jak sprawdziłęm posta na forum :)
Jutro się wezmę do poprawy i wrzucę nowe fotki.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Ale tutaj nawet nie chodzi o piasek. Najmniejszą linią oporu poszedłeś. Mogłeś gdzieniegdzie piasek dać, pomalować i potem zrobić chociażby takie w "plamki" wzgórze.

Hiacynd
Pseudoklimaciarz

Mi się bardziej podobają raczej takie włochate. Chociaż w sumie, jak tak patrzę na te zdjęcia, to mi jakoś to przekonanie odchodzi, chyba rzeczywiście dodam kilka urozmaiceń. Jak już mówiłem - jutro idą do poprawy, postaram się wrzucić zdjęcia.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Hiacynd pisze:Mi się bardziej podobają raczej takie włochate. Chociaż w sumie, jak tak patrzę na te zdjęcia, to mi jakoś to przekonanie odchodzi, chyba rzeczywiście dodam kilka urozmaiceń.
Sry za offtop ale epicki tekst do podpisu właśnie napisałeś :D

Hiacynd
Pseudoklimaciarz

Właściwie, to rzeczywiście, nie zauważyłem :) Tak suma sumarum, to ja szeroko uzdolniony jestem, poza tym, że wspaniały artysta-modelarz, to jeszcze błyskotliwy humanista i autor :D

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

Skaven +1

Dobrze też by wyglądało gdybyś miejscami powklejał trawkę różnej długości, które tworzyłyby kępy. Tylko bez perwersji.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

a czemu to wzgórze takie płaskie jest ?

Hiacynd
Pseudoklimaciarz

Matijjos pisze:a czemu to wzgórze takie płaskie jest ?
Bo mam małe wzgórza i duże wzgórza. To jest z gatunku tych mniejszych.

A tak w temacie trawek - macie może jakiś fajny sklep do polecenia? Bo u mnie w miastowym modelarskim to straszna posucha jest, jeśli chodzi o posypki.

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

http://www.warlord.pl/search.php?firm=1 ... &counter=1
posypki dosyc tanie gf9 i trawka i piaseczek;)

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Hiacynd pisze:Właściwie, to rzeczywiście, nie zauważyłem :) Tak suma sumarum, to ja szeroko uzdolniony jestem, poza tym, że wspaniały artysta-modelarz, to jeszcze błyskotliwy humanista i autor :D
I skromny też jesteś :D Placek urozmaicić musisz jakoś koniecznie... piasek skały krzaki etc bo tak wygląda nudno.

Hiacynd
Pseudoklimaciarz

Kefas pisze:I skromny też jesteś :D
A jak :wink:

Na razie projekt zatrzymany, czekam na posypki, a na wcześniejszych wzgórzach wymieniam trawkę na fajniejszą. W następnym tygodniu powinienem coś wrzucić.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Czekamy :D Polecam trawki z army paintera :D

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

Tak mu polecacie te trawki :mrgreen: za grube pieniądze, a jemu ledwo na codzienną tabakę starcza :lol2:

Ps. Iwo w profilu napisz z jakim klubem się identyfikujesz :)

Brytan
Pseudoklimaciarz

Post autor: Brytan »

Bez obrazy ale wyglądają jak krowie placki khe, khe, khe... :-)

ODPOWIEDZ