Tylko co sie stanie jak bede pijany i wejde na BP

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
To zanim wytrzeźwiejesz będziesz musiał sobie poszukać innego forum do psuciaZiemko pisze:Korci mnie przycisk usun watek, ale dobra poki co jak jestem jeszcze trzezwy to sie powstrzymuje;)
Tylko co sie stanie jak bede pijany i wejde na BP![]()
Tomash pisze:To zanim wytrzeźwiejesz będziesz musiał sobie poszukać innego forum do psuciaZiemko pisze:Korci mnie przycisk usun watek, ale dobra poki co jak jestem jeszcze trzezwy to sie powstrzymuje;)
Ziemko pisze:Tomash pisze:To zanim wytrzeźwiejesz będziesz musiał sobie poszukać innego forum do psuciaZiemko pisze:Korci mnie przycisk usun watek, ale dobra poki co jak jestem jeszcze trzezwy to sie powstrzymuje;)
Nie pozbylbys sie najwiekszego murzyna od czarnej roboty wsrod adminow, takze nie strasz
Nitrox pisze:Ziemko pisze:
Nie pozbylbys sie najwiekszego murzyna od czarnej roboty wsrod adminow, takze nie strasz
No to już znamy forumowego murzyna
???Ziemko pisze:Tomash - R.I.P.
Dorwę Cię po zrobieniu tego!Ziemko pisze:Nitrox pisze:Ziemko pisze:
No to już znamy forumowego murzyna
Tomash Cie nie ochroni, przez przypadek moze nacisnac sie ban, albo usun uzytkownika??![]()
![]()
Tomash - R.I.P.
E tam. Po prostu jeden z adminów dostanie małego epizodu psychotycznego, weźmie i zaora winnych, zmieni domyślny szablon forum na różowy i od tej pory będzie nieustająca impreza, choćby nawet miał wymienić wszystkich forumowiczów na worki z mąką i wiadra rzepyMurmandamus pisze:powiadam, jeśli zostanie skasowany temat o kucykach będzie rewolucja, forum spłynie krwią, zamieszki, wojna, wielka katastrofa!!!!