Camele w warszawie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Camele w warszawie
Wiem że są od jakiegoś czasu tylko ktoś wie gdzie dokładnie ??(w Wawie)
najlepiej jakby ktoś wiedział czy są na Wchodnim lub Wileńskim ??
Chodzi rzecz jasna o papierosy
Ci co nie palą pomyślą że jestem głupi i wogóle bee, ale ci co wiedzą że Camele to najwyższa jakość pewnie zrozumieją
najlepiej jakby ktoś wiedział czy są na Wchodnim lub Wileńskim ??
Chodzi rzecz jasna o papierosy
Ci co nie palą pomyślą że jestem głupi i wogóle bee, ale ci co wiedzą że Camele to najwyższa jakość pewnie zrozumieją
Ostatnio zmieniony 3 maja 2007, o 21:50 przez Manfred, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kolega z Wołomina wspominał coś, że przy wileniaku są. Więc pewnie są. Osobiście zawsze wolałam Sobieskie, ale mój pierwszy papieros to był Camel. Pamiętam go...
Tym niemniej, są be. Tak, papierosy są be. Skończyłam z nimi dawno, na początku liceum.
[bez oburzenia; chodziłam do Złego Gimnazjum przy ulicy Miękkiej Inaczej, a tam się działo wszystko... ]
Tym niemniej, są be. Tak, papierosy są be. Skończyłam z nimi dawno, na początku liceum.
[bez oburzenia; chodziłam do Złego Gimnazjum przy ulicy Miękkiej Inaczej, a tam się działo wszystko... ]
Nie wiem jak w Warszafce, ale w Klinie w praktycznie każdej *Żabie* można kupić Camele ALE tylko niebieski (argh).
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
prawie jak krucjataManfred pisze:to fajnie dzięki wybieram się jutro na poszukiwanie wielbłądów w pustynnej wawie
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
A ja chciałbym zauważyć, że "Palenie zabija" jak mawia minister zdrowia.
A licky boom boom down!!!
Balin: powergamerom to i tak nie robi żadnej różnicy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie spamować mi tutaj, ja się odezwałem jako moderator, który dyskusje o świństwach takich jak fajki musi okrasić odpowiednim komentarzem.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Jesteś be.Manfred pisze: Ci co nie palą pomyślą że jestem głupi i wogóle bee, ale ci co wiedzą że Camele to najwyższa jakość pewnie zrozumieją
Palenie zabija.
Djarumy są lepsze
co to ?Don_Silvarro pisze:
Djarumy są lepsze
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
jakieś smakowe fajki i cygara, osobiscie nie paliłem tego
http://www.marwin.net.pl/
http://www.marwin.net.pl/