Troszke siedzialem i myslalem co by tu zlozyc na blasterka - chcialem na sile wepchnac championa kroxa pod scenariusz the one - ale jak go wrzucalem to totalnie nie mialem co zrobic z 40 pktami... Po kminieniach wyszlo takie cos :
Slann 2+ ward , +1 czar , diadem , bsb , war baner , 2 gen
Shaman level 2 2xDS
Veteran , sotek , quetzl , la , sh , gw , charm , aura
70 skinow
4 kroxy
4 kroxy
3 kroxy
4 terki
3 salki
Rozpa jest imho straszna - poki co 3 testy i 3 mocne wygrane...
Lizaki na MB
Moderator: Ziemko
Imperium , Krasie , Vampiry - szczerze to w zadnej z tych gier nie poczulem sie zagrozony o zycie slanna - grunt to dobrze kminic i trzymac go dobrze obstawionego...
IMO Slann bez obstawy jest zajebisty chyba najlepsze w nim jest to, ze nie trzeba pkt-ów na jego bodyguardow wydawac i sie duzo miesci, strzelanie go praktycznie nie boli(choc roznie to bywa i tak go lepiej schować ) no i jest dość zwrotny. Jak ja gralem na DMP takim to mi raz zginal i to z
krasiami oczywiscie przez moją głupotą, a jakby inaczej.
pozdr
krasiami oczywiscie przez moją głupotą, a jakby inaczej.
pozdr
Hmmm no polemizowalbym - imperium na 2xczolgach 2xkawach , kolesiu na pegazie , altarze - takie dosc szybkie jakbym to okreslil... Natomiast krasie z 2 oddzialami minerow - wiec do konca kozaczyc tez sobie nie moglem pozwolic...
Myslalem nad 12 kroxami , ale doszedlem do wniosku , ze chcialbym miec jeden oddzial taki bardziej manewrowy dobry do poswiecenia...