Arena 2011 Bis - przecieki

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Arena 2011 Bis - przecieki

Post autor: ksch »

Czasu co prawda jeszcze sporo, ale postanowiliśmy informować Was na bieżąco o naszych pomysłach i ustaleniach.
#1 Termin - najprawdopodobniej 22-23 X, a w każdym razie będziemy stawać na głowie, żeby taki był.
#2 Format - na pewno największe singlowe pkt w sezonie, jeśli nikt nie rzuci nam wyzwania ( :wink: ) to 2800.
#3 Wejściówka - 50pln, ale mamy przy tej okazji dwa ogłoszenia:
- Reprezentanci wchodzą za darmo. Od dawna chciałem zrobić cokolwiek dla ludzi, którzy wydają po półtora klocka na wyjazd, głównie po to, żeby potem dostać po głowie, za brak zwycięstwa, albo czegoś tam jeszcze.
- Poleć Arenę znajomym - każdy może na swoim zgłoszeniu zapisać osobę, która ściągnęła ją do nas. Ów agitator dostaje 10pln zniżki za każdego namówionego gracza. Przy czym namówiony musi zapłacić pełny wstęp. Dzięki temu np. kierowca może wejść niemal za free :mrgreen: Oczywiście nie może to doprowadzić do sytuacji, w której komuś mamy jeszcze za wjazd płacić :wink:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

ksch pisze:... Oczywiście nie może to doprowadzić do sytuacji, w której komuś mamy jeszcze za wjazd płacić :wink:

Fuck. A już miałem dzwonić po znajomych którzy już nie grają i spakować ich w Busa którego bym sam prowadził ;)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

ksch pisze:- Poleć Arenę znajomym - każdy może na swoim zgłoszeniu zapisać osobę, która ściągnęła ją do nas. Ów agitator dostaje 10pln zniżki za każdego namówionego gracza. Przy czym namówiony musi zapłacić pełny wstęp. Dzięki temu np. kierowca może wejść niemal za free :mrgreen: Oczywiście nie może to doprowadzić do sytuacji, w której komuś mamy jeszcze za wjazd płacić :wink:
Strasznie dziwne i IMO zbędne. Jak jadę z kilkoma znajomymi, każdy z nas może napisać w zgłoszeniu że na Arenę zostali namówieni przez kogoś innego i tym sposobem wszyscy mamy wjazd za 40zl :?
Nie lepiej usunąć ten zapis i obniżyć wejściówkę do sztywnej 40, efekt taki sam a mniej zawracania głowy sobie i zgłaszającym?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Nom.

No i poza tym kto bedzie chciał przyjechac do was to i tak przyjedzie bez namawiania, a kto nie bedzie miał chęci to nawet jak mu dacie wjazd za free to i tak nie przyjedzie.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

szukacie patologii gdzie jej nie ma. Chłopaki prosza Nas o zciąganie ludzi na turniej co chcą dodatkowo wynagradzać - IMO fajna sprawa.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

ksch pisze:C
#1 Termin - najprawdopodobniej 22-23 X, a w każdym razie będziemy stawać na głowie, żeby taki był.
Kiedy wypadają wybory parlamentarne? Czy nie jakoś w październiku własnie? Oby nie było kolizji.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

23 :| Zatem pewnie trzeba będzie przesunąć o tydzień wstecz.

Arbiter naprawdę szukasz dziury w całym. Nie może każdy każdego "zaprosić", ponieważ ta osoba, która wpisuję kogoś jako zapraszającego sama musi zapłacić pełny wjazd. Tak, jak pisze Dmitrij - to opcja mająca wpłynąć na tych mniej do wyjazdów przekonanych. Innymi słowy, ktoś taką osobę może przyciągnąć, bo sam wtedy mniej płaci, albo przeciwnie - namawiamy kogoś do wyjazdu, na zasadzie - jedź, dwie osoby dadzą Ci obniżkę. To zupełnie coś innego niż wjazd za cztery dychy.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

@Arbiter
Pewnie, możesz zapłacić 40zł za wyjazd, przywieź tylko jedną osobę grającą ze sobą, ba nawet za free wejdziesz, jak zabierzesz ze sobą 5 osób ;)

@Kris
"Zawsze chciałem" :D Waść zbyt łaskawy :wink:

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

dla mnie ok, termin chyba z niczym nie będzie mi kolidować więc jest spora szansa że dotrę.

reprezentanci -w sensie tegoroczni, przyszłoroczni czy jacy - sugeruję doprecyzować

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Chyba logiczne że tegoroczni...bo reprezentacja na przyszły rok jest jakby nieznana nikomu

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

jeżeli DMP jest przesunięte ze swojego standardowego terminu to zapewne Silesian też będzie czyli Arena tydzień wcześniej sounds good.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Assur pisze:dla mnie ok, termin chyba z niczym nie będzie mi kolidować więc jest spora szansa że dotrę.

reprezentanci -w sensie tegoroczni, przyszłoroczni czy jacy - sugeruję doprecyzować
Czekałem na to sprytne pytanie :mrgreen: Oczywiście tegoroczni.

Laik kłopot jedynie taki, że 15-16 sędziuje master vetowy. Pieprzone wybory.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Bronek przebąkiwał że zrobi wybory tydzień wcześniej...żeby nie był że mu Donald powiedział co ma robić :wink: Także myślę że możemy spokojnie ogłosić 23 a reszta w rękach Pana Prezydęta.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Dibo pisze:Bronek przebąkiwał że zrobi wybory tydzień wcześniej...żeby nie był że mu Donald powiedział co ma robić :wink: Także myślę że możemy spokojnie ogłosić 23 a reszta w rękach Pana Prezydęta.

A ja słyszałem że właśnie ze względu na Mastera w Krakowie ma zrobić wybory tydzień wcześniej, bo na Arene dostał oficjalne zaproszenie na którym ma wręczyć nagrody :)

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

a nie ma grać beastmenami ?

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Jak Bronek ma grać Kozami to ja mu z własnej kieszenie opłacę wejściówkę .. noo i może max 2 BOR-owcom :mrgreen:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

śmichy, chichy a tu nam zaraz ABW, czy inny CBŚ, BP zlikwidują przez Wasze niewybredne żarty :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ