Czy miscasty są częścią czaru?
item: this item grants a 2+ ward save against wounds caused by spells.
ruling? daje warda na miscasty czy nie?
Miscasty a Loremaster Cloak
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- Infernal Puppet
- Masakrator
Analogicznie do magic resistansa - nie.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

@Furion, weź się ogarnij, połowa Twoich pytań wynika z niedoczytania zasada i FAQ, a Ty dla każdego spamujesz nowym tematem.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale od czasu kiedy zniknąłeś zmieniły się trochę zwyczaje na Kwestii Zasad. Jak masz jakieś szybkie pytanko to to zadajesz je w temacie dla początkujących lub z ogólnymi pytaniami do 8 edycji.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale od czasu kiedy zniknąłeś zmieniły się trochę zwyczaje na Kwestii Zasad. Jak masz jakieś szybkie pytanko to to zadajesz je w temacie dla początkujących lub z ogólnymi pytaniami do 8 edycji.

Prywatne wjazdy wrzucaj mi na priva, nie na forum ogólnym.
Właśnie przez takie posty kwestia zasad upadła. Kiedyś wrzucało się numer strony do odpowiedzi. Albo nawet cytowało fragment.
No i na pewno nie wrzucało się każdego pytania do jednego wora.
pozdrawiam
Furion
Właśnie przez takie posty kwestia zasad upadła. Kiedyś wrzucało się numer strony do odpowiedzi. Albo nawet cytowało fragment.
No i na pewno nie wrzucało się każdego pytania do jednego wora.
pozdrawiam
Furion
On ma rację Furion, wyluzuj..
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... start=2200
Tu masz dział na takie szybkie pytania, chyba że masz naprawdę problem który jest ciężki do rozgryzienia.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... start=2200
Tu masz dział na takie szybkie pytania, chyba że masz naprawdę problem który jest ciężki do rozgryzienia.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Jak nie są usuwane to przynajmniej trochę zbesztam.Kwestia Zasad pisze:Wszystkie posty w Kwestii Zasad o argumentacji nie popartej cytatami, linkami, odnośnikami do strony RB, AB, Erraty, Uściśleń, mogą zostać usunięte bez uprzedzenia.
@Furion, to że jesteś początkujący w 8 edycję to widać, ale chyba z forum potrafisz korzystać i wiesz, że istnieje opcja "Szukaj".
Twoje pytanie z tego tematu już się przewijało przez forum i zostało wszystko wyjaśnione.
Stad wynika mój "osobisty wjazd".
pozdrawiam
A.
Twoje pytanie z tego tematu już się przewijało przez forum i zostało wszystko wyjaśnione.
Stad wynika mój "osobisty wjazd".
pozdrawiam
A.