Zgloszenie na modow part 2
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Zgloszenie na modow part 2
W zwiazku z moja rezygnacja, jest prosba od kilku osob, aby jeszcze raz przeprowadzic glosowanie, w zwiazku z tym jeszcze raz prosze o zglaszanie swoich kandydatur na modow.
IMO zbedne. był czas na kandydatury
bywało tez tak ze modów wybierało sie bez głosowania.
tak czy inaczej - zgłaszam swoją kandydature, jezeli faktycznie glosowanie bedzie miało miejsce
bywało tez tak ze modów wybierało sie bez głosowania.
tak czy inaczej - zgłaszam swoją kandydature, jezeli faktycznie glosowanie bedzie miało miejsce
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie spieszy sie nam, dajmy na to tydzien.
Jest 2 kandydatow na modow wiec proponowalbym wrzucenie 2 modow na forum ll.
jednak jest teraz czas wakacyjny wiec dalbym Czarnemu dodatkowy tydzien gdyby chcial sie nadal zglosic na moderatora (zglosil sie w poprzednim glosowaniu)
jednak jest teraz czas wakacyjny wiec dalbym Czarnemu dodatkowy tydzien gdyby chcial sie nadal zglosic na moderatora (zglosil sie w poprzednim glosowaniu)
ja chetnie bede z Czarnym współpracował, ale może dajmy mu miesiąc. skoro inni się nie zgłaszali to albo mają w dupie (czyli dobrze że sie nie zgłosili) albo nie mają czasu (jw)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
miesiac niepotrzebny, zglaszam sie.
przepraszam za opoznienie, jakos slabo tu zagladalem w ostatnich dniach. trzeba bedzie cos z tym zrobic.
przepraszam za opoznienie, jakos slabo tu zagladalem w ostatnich dniach. trzeba bedzie cos z tym zrobic.

No to jest 3 modow.
Nie mozna dodawac modow cos ostatnio, bo wyskakuje jakis error, a Tomash tego jeszcze nie naprawil.
Jankiel ma uprawnienia administratorskie, wiec moze w razie co cos tam szmoncic jak bedzie potrzeba.
Wasze pierwsze zadanie - ogarnac dyplomy i statuetki do dmp.
Nie mozna dodawac modow cos ostatnio, bo wyskakuje jakis error, a Tomash tego jeszcze nie naprawil.
Jankiel ma uprawnienia administratorskie, wiec moze w razie co cos tam szmoncic jak bedzie potrzeba.
Wasze pierwsze zadanie - ogarnac dyplomy i statuetki do dmp.