h elf magik mounted (dla Mućki) WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

h elf magik mounted (dla Mućki) WIP

Post autor: max »

nom fotki nawet nie zle
mial byc zrobiony bez podstawki a podstawka to 1/3 wyglądu figurki ]:->
co wy na to

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 9 maja 2007, o 17:58 przez max, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Prawie nic nie widać, daj lepsze fotki....

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Poprę przedmówcę...

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Tak jak wyżej...
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

mnie sie nie podoba...dabym jaks jeszcze jedna jasna warstwe na ten nmm

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Trochę płaski ten nmm. Większy kontrast by się przydał.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

no moze fotka tego nie oddaje ale jest moze i tak za plaski

Lunn
Chosen of Slaanesh
Posty: 666 ---- to jest to ]:-> brawa dla tego pana ciekawe ile wytrzymasz nic nie piszac by miec ta magiczna liczbe

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

eee tam. czym się tu chwalisz, bo może czegoś nie zauważyłem?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Jak ne ma zadnej kosci swiniaka czy miednicy kury to juz tak nie powala... Dodaj jakies skrzydlo golebia czy cos to bedzie od razu lepiej.... ( nadal jestem w glebokim szoku po zobaczeniu tego rydwanu) Kerim na temat Maxa juz Ci cos pisalem...

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Ziemko pisze:Jak ne ma zadnej kosci swiniaka czy miednicy kury to juz tak nie powala... Dodaj jakies skrzydlo golebia czy cos to bedzie od razu lepiej.... ( nadal jestem w glebokim szoku po zobaczeniu tego rydwanu)
to nie moj maluje go tylko kumplowi i to h elf nie chaos
Ziemko pisze:Kerim na temat Maxa juz Ci cos pisalem...
o ladnie obgadywanie za plecami ]:->

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nie obgaduje za plecami , napisalem na Twoj temat nieraz publicznie na forum , widac nie zauwazyles... Teraz zeby cos na temat technicze mag prezentuje sie poki co niezle - na pewno potrzeba duzo wiecej warst na nmmie... Poza tym mam rozumiec ze niebieska plachta to dopiero pierwsza warstwa ?

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

jak ciezko zrozumiec moje teksty to fotki nie];->
plachta ma 1 warstwe dopiero ice blue wycieniuje ja bialym wlasciwie to juz wycieniowalem ale nie mam fotek jutro zrobie

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Rozwalaja mnie konwersje bohaterow zrobione przez doczepienie kilku bitsow. No i po co magowi 2 miecze? A NMM na razie przyzwoity, czekam na efekt koncowy :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

lith pisze:Rozwalaja mnie konwersje bohaterow zrobione przez doczepienie kilku bitsow. No i po co magowi 2 miecze? A NMM na razie przyzwoity, czekam na efekt koncowy :)
nie rozumiem ten magik jest oryginalnym magiem h elfow zmienilem mu laske ale nie znaczy to ze nie jest h elfickim herosem chyba cie oczy myla ]:->

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

max pisze:
lith pisze:Rozwalaja mnie konwersje bohaterow zrobione przez doczepienie kilku bitsow. No i po co magowi 2 miecze? A NMM na razie przyzwoity, czekam na efekt koncowy :)
nie rozumiem ten magik jest oryginalnym magiem h elfow zmienilem mu laske ale nie znaczy to ze nie jest h elfickim herosem chyba cie oczy myla ]:->
Jaemu chodzi o to że jeden miecz mag trzyma w ręca a drugi ma w pochwie u swego boku... Jak już ma być to wytnic rączkę z pochwy żeby wyglądało że swój miecz z niej wyciągnął. Choć i tak jest za mała...
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Guard pisze:
max pisze:
Jaemu chodzi o to że jeden miecz mag trzyma w ręca a drugi ma w pochwie u swego boku... Jak już ma być to wytnic rączkę z pochwy żeby wyglądało że swój miecz z niej wyciągnął. Choć i tak jest za mała...
no wiem ze o to mu chodzi ale nie tylko o to

lith
Oszukista

Post autor: lith »

No tak, takze o dwa inne bitsy. I wlasnie o to mi chodzi, ze to ten sam mag "skonwertowany". Nie podobaja mi sie takie wlasnie "konwersje" i to napisalem. A myslalem, ze pomalujesz go lepiej, zapowiadal sie niezle, wyszedl taki TT. 5 na cmon.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

robie mu podstawke i poprawiam nie dociągniecia poczekam na sloneczny dzien i w tedy zrobie wreszcie ladne fotki ]:->

ODPOWIEDZ