mial byc zrobiony bez podstawki a podstawka to 1/3 wyglądu figurki ]:->
co wy na to

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
to nie moj maluje go tylko kumplowi i to h elf nie chaosZiemko pisze:Jak ne ma zadnej kosci swiniaka czy miednicy kury to juz tak nie powala... Dodaj jakies skrzydlo golebia czy cos to bedzie od razu lepiej.... ( nadal jestem w glebokim szoku po zobaczeniu tego rydwanu)
o ladnie obgadywanie za plecami ]:->Ziemko pisze:Kerim na temat Maxa juz Ci cos pisalem...
nie rozumiem ten magik jest oryginalnym magiem h elfow zmienilem mu laske ale nie znaczy to ze nie jest h elfickim herosem chyba cie oczy myla ]:->lith pisze:Rozwalaja mnie konwersje bohaterow zrobione przez doczepienie kilku bitsow. No i po co magowi 2 miecze? A NMM na razie przyzwoity, czekam na efekt koncowy
Jaemu chodzi o to że jeden miecz mag trzyma w ręca a drugi ma w pochwie u swego boku... Jak już ma być to wytnic rączkę z pochwy żeby wyglądało że swój miecz z niej wyciągnął. Choć i tak jest za mała...max pisze:nie rozumiem ten magik jest oryginalnym magiem h elfow zmienilem mu laske ale nie znaczy to ze nie jest h elfickim herosem chyba cie oczy myla ]:->lith pisze:Rozwalaja mnie konwersje bohaterow zrobione przez doczepienie kilku bitsow. No i po co magowi 2 miecze? A NMM na razie przyzwoity, czekam na efekt koncowy
no wiem ze o to mu chodzi ale nie tylko o toGuard pisze:Jaemu chodzi o to że jeden miecz mag trzyma w ręca a drugi ma w pochwie u swego boku... Jak już ma być to wytnic rączkę z pochwy żeby wyglądało że swój miecz z niej wyciągnął. Choć i tak jest za mała...max pisze:nie rozumiem ten magik jest oryginalnym magiem h elfow zmienilem mu laske ale nie znaczy to ze nie jest h elfickim herosem chyba cie oczy myla ]:->lith pisze:Rozwalaja mnie konwersje bohaterow zrobione przez doczepienie kilku bitsow. No i po co magowi 2 miecze? A NMM na razie przyzwoity, czekam na efekt koncowy