Najpotężniejsza jednostka w WFB.
Najpotężniejsza jednostka w WFB.
Powstanie takiego było tylko kwestią czasu. Skoro już ustalamy który z bohaterów jest najlepszy
.

- The WariaX
- Falubaz
Skink's power !! 

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
- gerald_tarrant
- Masakrator
Choseni Tzeentha z FCG,halkami, Favourem i Terrorem+3 blessy
Nie biorąc pod uwagę boostów to w CC najlepsi są bez wątpienia WL
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
wilkołacze kobiety z ss
a tak naprawdę to chyba ironbreakerzy
a tak naprawdę to chyba ironbreakerzy
Murmandamus pisze:a tak naprawdę to chyba ironbreakerzy

A tak na serio to w starciu 1 na 1 za tę samą cenę najlepiej wychodzą SM.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
E tam, SM utoną w hordzie krasnoludzkich wojowników z GW. Z resztą w CC są lepsze jednostki, jak choćby choseni z frenzy. W CC od SM lepsi są WL, a od WL Hammerersi, ponieważ mają lepszego sv (po kupieniu tarcz), wyższy T i ld.Waldi pisze:W CC to najlepsi są Swordmasterzy.
A najlepszą jednostką w grze są bez wątpienia slavy.
Natomiast najlepszym oddziałem strzelającym są thunderesi: +1 do hita, S4 i AP1. Z kolei najlepiej bijącym się oddziałem strzelającym są krasnoludzcy kusznicy po wykupieniu GW. Biją się o wiele lepiej od łuczników HE, jakby kto pytał.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
No krasnolud bazowo za to że jest krasnoludem bije sie lepiej od elfa 

Policz sobie to, to zobaczysz że piszesz głupoty.Klafuti pisze:E tam, SM utoną w hordzie krasnoludzkich wojowników z GW. Z resztą w CC są lepsze jednostki, jak choćby choseni z frenzy. W CC od SM lepsi są WL, a od WL Hammerersi, ponieważ mają lepszego sv (po kupieniu tarcz), wyższy T i ld.
Najlepszym oddziałem strzelającym na pewno nie są thundererzy. Mogą nim być flamery, shadzi lub łucznicy WE, ale na pewno nie oddział z zasięgiem 24 cale i move or fire.Klafuti pisze:Natomiast najlepszym oddziałem strzelającym są thunderesi: +1 do hita, S4 i AP1. Z kolei najlepiej bijącym się oddziałem strzelającym są krasnoludzcy kusznicy po wykupieniu GW. Biją się o wiele lepiej od łuczników HE, jakby kto pytał.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.