pytania na ktore nie chcialo mi sie szukac odpowiedzi

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Caledor19
Oszukista

pytania na ktore nie chcialo mi sie szukac odpowiedzi

Post autor: Caledor19 »

czy majac armora na 1+ oblewamy go na 1 tak? czy general armii/lord /heros znajdujacy sie w oddziale przekazuje oddzialowi swoja inicjatywe? czy lord ktory dosiada smoka i wyzywajacy innego lorda na challange, to czy smok powoduje ze lord przeciwnika musi rzucac przed rzutami na hita czy trafia w smoka czy w lorda? i czy smok tez moze bic lorda ktory znajduje sie w challange?
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Ale założyłeś z dupy wątek.
Caledor19 pisze:czy majac armora na 1+ oblewamy go na 1 tak?
tak, dział o armour save'ach.
czy general armii/lord /heros znajdujacy sie w oddziale przekazuje oddzialowi swoja inicjatywe?
nie, faq do rb
czy lord ktory dosiada smoka i wyzywajacy innego lorda na challange, to czy smok powoduje ze lord przeciwnika musi rzucac przed rzutami na hita czy trafia w smoka czy w lorda? i czy smok tez moze bic lorda ktory znajduje sie w challange?
wyjasnione w dziale o challengach i sekcji close combat.

Z takimi pytaniami do tematu "kilka pytań początkującego" proszę, a nie tworzysz kolejny spam-wątek.

Caledor19
Oszukista

Post autor: Caledor19 »

sorka nie wiedzialem, to prosze moderatorow o przeniesienie tego do innego dzialu, dzieki za odpowiedzi
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

there. Fixed that for you

ODPOWIEDZ