chaos chariot jeszcze nie pomalowany (to sie zmieni)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

chaos chariot jeszcze nie pomalowany (to sie zmieni)

Post autor: max »

wykonany z nie lada artefaktow sam czekam na efekt koncowy ale nie chce mi sie tego malowac ]:->
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 16:35 przez max, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

ble

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Na moje oko tam jest:
- martwy krab z bazaru, zaglutowany glossem ;)
- kości wygrzebane z piaskownicy [jamnik sąsiadki będzie rozczarowany!]
- plus kolesie którzy sobie zaraz poucinają łapska, wygięci tak że chyba się crimson shade'a najedli :D

Oj, dziecię neo, chociaż się silisz na coś poza słowotokiem ;)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

oj nie zapominajcie kim jestem nie doceniacie mnie
krab owszem to jest bo pisalem ale wlasnorecznie zlapany w bulgarii i zarany lakierem (mial slurzyc na ozdobe)
mostek kury nie z piachu tylko sam zabilem mama zrobila rozolek i wuala wrzucilem do rabaczkow by resztki miesa ladnie zeszly a nie zgnily
a ci kolesie sa z orkow tylko maja lby od chaosu (maja byc na nurgla)

Awatar użytkownika
LoGo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: LoGo »

Mam pytanie czy podstawa do tego chariota jest zrobiona z miednicy jakiegoś zwierzaka?

Dobrą strona tego modelu jest to, że jak jesteś głodny w czasie gry możesz go zjeść i po problemie :)
Do Nurgla pasuje.

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Tak, to mostek czy tam miednica kury.

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

i ty zamierzasz te kości malować :)

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

obleśny, wogole mi si enie podoba

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

Jestem pod wrażeniem!! Może nie wygląda to estetycznie, ale jest niezwykle nowatorskie! Szkoda, ze nie miales dwoch takich samych kolek zebatych.

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Pozostaje się cieszyć że tylko jednego kraba złapałeś...
Mi się nie podoba sam pomysł jak i wykonanie, poza tym tak sklejone jest chyba nie do pomalowania
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Nie no po tym "czymś" max już niczym nas nie zaskoczy- kolejna dziecięca zabawka wykonana z tego, co się pod łapki nawinie- kolejne jajo a a nie poważny projekt:)

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

A dla mnie pomysl i wykonanie sa super. Szkoda tylko ze nie ma dwoch takich samych kol, oraz ze orki maja polamana bron. Dla mnie to bardziej pasuje na tzentcha niz nurgla, ale do Pana Zarazy tez pasuje :)

Teraz jeszcze tylko to pomalowac fajnie, zeby modelu nie spieprzyc...

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

JEZU!!! Masakratyczny ten chariot, rozumiem kraba ale nie jakiś kręgosłup i kości! Lecz PRAWDZIWY SŁUGA CHAOSU WSZYSTKO WYKORZYSTA BY WALCZYĆ I ZABIJAĆ MARNYCH ŚMIERTELNIKÓW :P
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Po pierwsze, pomysł jest...zły. Sama idea kraba jako części rydwanu chaosu jest ok, pod warunkiem że jest to sztuczny krab (najlepiej wyrzeźbiony) i że jest to chaos tzeentch'a. Do Nurgla on nie pasuje.

Po drugie, wykonanie jest makabryczne. Połączyłeś parę części i pokazałeś. Głowy nie pasują do orków, szyje są za długie, koła są różne i brzydkie, podstawki nawet nie zalepione, załoga jest źle ustawiona...długo by wymieniać.

Jest to absolutnie źle dobrana konwersja, źle wykonana i nie nadająca się do niczego poza rozbiórką. Poza tym, granie martwym krabem jest...dziwne...

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Ja wiem skąd on to wytrzasnął. Miał pewno w akwarium kraba co mu zdechł no to go wysuszył i przykleił, a ten kręgosłup to z jego psa, bo za głośno szczekał. Psa natomiast zabił zdalnie sterowanym samochodem i jakieś części poodpadały co teraz robią za kółka :lol:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Drwal pisze:Ja wiem skąd on to wytrzasnął. Miał pewno w akwarium kraba co mu zdechł no to go wysuszył i przykleił, a ten kręgosłup to z jego psa, bo za głośno szczekał. Psa natomiast zabił zdalnie sterowanym samochodem i jakieś części poodpadały co teraz robią za kółka :lol:
max pisze: krab owszem to jest bo pisalem ale wlasnorecznie zlapany w bulgarii i zarany lakierem (mial slurzyc na ozdobe)
mostek kury nie z piachu tylko sam zabilem mama zrobila rozolek i wuala wrzucilem do rabaczkow by resztki miesa ladnie zeszly a nie zgnily
Ekhm.

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

nigdy czegos takiego nei widzialem. ochyda. brzydzilbym sie dotknac tego czegos. rozmontuj to a kraba daj na polke bo dosc ladny jest

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

mysle ze troche (albo i duzo) GS i czarny podklad (a potem kolorki) nadaly by tej dziwnej konwersji życia ;-)
Obrazek

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Maxik twoje prace budza spore kontrowersje ;p , sam poczulem lekki niesmak jak uslyszalem z czego to zrobiles , orkowie maja troche za male te glowki jak na takich kolosow

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

wiem że ze mna nie jest do konca w pozadku ale trudno
ja sie tam nie brzydze tego chariota jak bym wystawil to z podkladem pewnie nawet bys cie nie wiedzieli z czego to jest ale nie chce oszukiwac ludzi ]:-> mimo mojego sadyzmu (cale szczescie ze nie rozkopuje jeszcze grobow)
a i podstawka jeszcze nie skonczona jest jak by co beda na niej glizdki i sianko

ODPOWIEDZ