HE 2k, 40 spearelfów - moc i potęga

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Daro
Oszukista

HE 2k, 40 spearelfów - moc i potęga

Post autor: Daro »

Kuje ostro do matury :P I wymyśliła mi sie rospa na 2k.

Arcy,
ksiazka, oreł

Caddy+moze użyc 1 kość wiecej(drain czasem warto użyć)

BSB,
kuń tuningowany, szczęśliwy hełm

2x20spearelfów
szmata, grajek

5 Srebrzystych
Wojenna Szmata, grajek

5 Księżniczek
Szmata magii, grajek

2 Demony Prędkości vel. najgorsze charioty w grze

3 Bolce

Tak, wiem tez chce 2 orły zamiast bolta ale nie mam :P Adobry bolt nie jest zły - jak zdobede orły/warhlaki to zamienie.

Myśle ze jest dobrze :P Choć i tak pewnie zostane poinformowany że to do dupy jest ;)

Pozdro

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Aleś się na te spiry uwzią,choć mając książke powiększasz ich możliwości taktyczne,no i 2 najlepsze rydwany w grze,i jak sam napisałeś 2 orełki zamiast bolca.Ale dylemat będzie jeżeli zagrasz z takimi armiami gdzie czary niepotrzebują losu,takimi jak stoperskie O&G.A no i 5 silverów z warbannerem to raczej kiepski pomysł,lepiej z ellrion bannerem lub dać szóstego.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

BSB dałbym słome, wtedy już jest całkiem okey, suilverom rzeczywiscie lepiej dać ellyriona bo zaoszczędzasz 5pkt, wywalasz jednego muzyka z kawy i wierze, że zostąło Ci kilka punktów na słomke. Oczywiśce dwa orły zamiast tego bolca. I kilerskie to na pewno nie jest, jednak bardzo cieklawe i pograć tym się da, tylko, że troszke mało kontry, tak 3 rydwan, albo 3 piateczka jazdy by zgrzała no ale skad wziaść na to punkty?? Mi ostatnio chodzi po głwoie prówbowanie 15 spearelfów z muzykami... dwa takie oddziały, moga sobie poradzić z wieloma rzeczami, które wcześniej zostaną zmiękczonne, albo po prostu będą dawały CR jeżdzie :) Musze to testnąć...
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

No też o tym myślałem - ale wtedy 4 bolty :P

A kto powiedział ze ma być kilerskie ;P To takie do pogrania , może coś nawet tym ugram.

A temat to oksymoron :P 40spearelfów moc i potęga ;)

Pozdro

ODPOWIEDZ