PlayMini Of The Month - Maj - prace WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
mozna juz gdzies jakies zdjecia WIP wkleic czy dopiero na koniec?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
spoko.
to bedzie moj czempion... wlasciwie juz maluje go ale pokaze dopiero skonczonego
niby duza zmiana nie jest ale jednak wlasnie dlatego lubie starsze modele tancerzy... mozna prawie wszystko z nimi zrobic
to bedzie moj czempion... wlasciwie juz maluje go ale pokaze dopiero skonczonego
niby duza zmiana nie jest ale jednak wlasnie dlatego lubie starsze modele tancerzy... mozna prawie wszystko z nimi zrobic
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 21:00 przez bigpasiak, łącznie zmieniany 1 raz.
dokladnie
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
To ja też swojego hipka pokażę. Będzie on championem Warriorów. Zmieniałem aparat i nowe zdjęcia na szybko, wieczorem a są o niebo lepsze.
może z wyjątkiem tego, ale jak jest jaśniejszy tak jak w realu to lepiej wygląda pomimo braku należytej ostrości
może z wyjątkiem tego, ale jak jest jaśniejszy tak jak w realu to lepiej wygląda pomimo braku należytej ostrości
Wydzieliłem do osobnego tematu, tu się wyżywajcie.
Dzięki za wykadrowanie fot, Pasiak
Dzięki za wykadrowanie fot, Pasiak
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
możesz mojego przerzucic bo dałem jak temat tworzyłeś
fajna ta figurka ]:->
Roman: proszę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Chuck Norris
Tomash: Dziękuję.
EOT:P Komentować!!!!!
EOT:P Komentować!!!!!
no problemo
Abandoned
Abandoned
Fajny pomysł Roman, widziałem gdzieś regiment spearmanów DE z załogantów, ktoś sie nieźle wykosztował. Pasiak, ten wzór jest fajny, włosy ma trochę jak Son Goku w DB Gdybym umiał malować, sam bym coś wstawił, niestety aż żal patrzeć na moje malunki (
- Chuck Norris
@Nijlor-widziałem też to kiedyś, ale dawno i szczerze przez jakis czas myślałem, że jestem pierwszym kto cos takiego wymyślił. No cóż, pozostaje mi się tylko cieszyc unikatową konwersją .
Pozdro
Dzieki za komenty
Pozdro
Dzieki za komenty
- Chuck Norris
sorry, że nic nowego nie paćknąłem ale zrobiłem zdjęcie (na spokojnie) swoim sprzętem i mam pytanie czy takie fotki was satysfakcjonują?mnie tak:)
To nie jest żart. Na prawdę jestem ciekaw waszej opinii.
Pozdro
To nie jest żart. Na prawdę jestem ciekaw waszej opinii.
Pozdro
-
- Kretozord
Ogólnie nieźle ale odwrotnie dodałeś tło, niebieskim do góry
Co do "mleczności" to albo z oświetleniem coś nie tak albo z aparatem bo to nie normalne że zawsze masz takie rozmycie.
Co do "mleczności" to albo z oświetleniem coś nie tak albo z aparatem bo to nie normalne że zawsze masz takie rozmycie.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Chuck Norris
jest to efekt lekkiego rozjaśnienia w programie do obróbki graficznej żeby lepiej było widać (tak są troche za ciemne). Popracuję jeszcze na tym.
tak czy owak z figsem nic nie robię w potoshopie oprócz dodania tła, żadnych rozcieraczy czy innych tam wygładzaczy i członek wie czego...
pozdro
tak czy owak z figsem nic nie robię w potoshopie oprócz dodania tła, żadnych rozcieraczy czy innych tam wygładzaczy i członek wie czego...
pozdro