Mam mieszane uczucia... sam rydwan jest super niestety koza, która nim kieruje jest zbyt pokraczna.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
No właśnie szukałem i znalazłem tylko tematy odnoszące się do konkretnych jednostek.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Witam, mam pytanie. Nie mam kasy na bestigory, a jak wiadomo by się przydały. Znacie jakieś tańsze zamienniki z innych firm, lub ewentualnie jakieś figsy GW, które nadają się na "przyklejenie głowy gora, zrobieniu kopyt" i dzięki tym zabiegom nadającemu się na bestigory?
Edit: Te się nadają, widział ktoś na żywo?
Pzdr.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny..."
P.S.WE rare 8ed. ;-p
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Te figsy mantica są biedne. Może poprostu kupić gory i dać ogłoszenie o głowy bestigorów. Jest ich więcej niż trzeba by złożyć regiment i powinny być dostępne. Sam takie kupuję. Do tego trochę bitsów od orków (naramienniki, płaty zbroji). Sporo ciekawych jest w Orc Boarach. W tym i orkowe włócznie które można przerobić na gw. Ostatecznie dopełnić można GSem
z przodu bardzo ładny jeden z ładniejszych, tył taki se, nie ma szczegółów czy grzywy, broń jak zwykle do bani, tylko niektóre mają fajne np. z konfrontacji
Bardzo fajny. Jakiś e-sklep w Polsce sprzedaje modele tej firmy?