Podczas tegorocznej imprezy figurkowej Mad Days planujemy też nieco atrakcji dla miłośników starego dobrego Mordheima. Chciałbym się dowiedzieć czy wolelibyście zwykłe pokazy i stoły do gry czy też może niewielki turniej? Może ktoś byłby chętny do zajęcia się organizacją tego punktu programu?
Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie.
Mordheim na Mad Days 2011
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Konkurencja do Falkonu? 
Z doświadczenia wiem, że turniej bardziej przyciąga ludzi niż pokaz, ale też z drugiej strony turniejowanie w Mordheim w Polsce już niemal zanikło. Trzeba by było naprawdę rozpropagować całą imprezę, a i wtedy - jeśli przybędzie 10-14 osób to w ogóle świat i ludzie.

Z doświadczenia wiem, że turniej bardziej przyciąga ludzi niż pokaz, ale też z drugiej strony turniejowanie w Mordheim w Polsce już niemal zanikło. Trzeba by było naprawdę rozpropagować całą imprezę, a i wtedy - jeśli przybędzie 10-14 osób to w ogóle świat i ludzie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A, to sorka
Wydawało mi się, że lokalizacja inna, dlatego wzięłam to za konkurencję
Namawiam Haka na Falkon w tym roku, więc mam nadzieję, że w Lublinie będziemy w tych dniach 
Wracając do tematu, to myślę, że prawie 3 miesiące przed imprezą to całkiem dużo na sensowne opracowanie turnieju i ściągnięcie osób. Nie wiem, na jaki grunt to ziarno padnie, tłumów nie należy oczekiwać... ale z drugiej strony, sam fakt odbycia się turnieju, na którym nie byłoby tylko krewnych i znajomych organizatora, byłby sukcesem
Zapytam ludzi na Azylium, jak się zapatrują na ten pomysł...

Wracając do tematu, to myślę, że prawie 3 miesiące przed imprezą to całkiem dużo na sensowne opracowanie turnieju i ściągnięcie osób. Nie wiem, na jaki grunt to ziarno padnie, tłumów nie należy oczekiwać... ale z drugiej strony, sam fakt odbycia się turnieju, na którym nie byłoby tylko krewnych i znajomych organizatora, byłby sukcesem

Zapytam ludzi na Azylium, jak się zapatrują na ten pomysł...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: