helm of commandment is wight king only

fiends are 1-5

scouts are 0-1

steam tank T6

lord max 450pts

nowa gra?

p.s. mowilem ze uczepią się chosenów, slana i kameleonów

Moderator: swieta_barbara
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Graz, zauważyłeś, że możemy MAX 2 kowadła? ;P Dispel będzie jeszcze lepszy...Grazbird pisze:chcę zobaczyć armię krasnoludów na 2400pts, z dopuszczalnym limitem 1 niepowtórzonych maszyn, w której jest 60 modeli piechoty.
powodzenia !
cóż, jak nie kijem go to pałką.
dziwne te ograniczenia.
no dokładnie, to co mówią rubryki tabelki ani trochę nie sugeruje że chodzi o każdy rodzaj jednostki z osobnaGrazbird pisze: przykład z pod tabelki przeczy tabelce.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Prawda taka, że jak kraj chce mieć podium na ETC, powinien organizować dużo turniejów na zasady ETC - bez względu na to, czy wydają im się lepsze, czy gorsze. Wszyscy organizatorzy turów na zasady ETC w sezonie 2010/2011 mają spory udział w naszym medalu w tym rokuKołata pisze:Hehe, sporo tych organiczeń
Niemcy taki wpierdl zebrali, że teraz chcą się compem ratować. Czytałem to ich forum i sporo na ten temat marudzili, że u nich się gra na ostrzejsze cięcia i nie byli przygotowani na to co ich spotkało.