Siema Aro ogarnia kwestie Wampirow jako mod?
Odzywa sie w ogole, czy zapadl w sen zimowy jak wiekszosc modow armijnych?
Jesli tak zglaszajcie sie lub podajcie swoich kandydatow na nowego moda.
Moderator Wampirow
Moderator: misha
najlepszy byłby jakiś student. mają zawsze dużo czasu ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
no ale jednak trochę tematów jest do zamknięcia w naszym dziale jakby nie patrzeć...
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
O siema ZiemkoZiemko pisze:Siema Aro ogarnia kwestie Wampirow jako mod?
Odzywa sie w ogole, czy zapadl w sen zimowy jak wiekszosc modow armijnych?
Jesli tak zglaszajcie sie lub podajcie swoich kandydatow na nowego moda.

Miło, że zaglądasz tutaj, i interesujesz się co i jak w naszym dziale.
Ja generalnie ograniczam się do usuwania, spamu i bezsensownych tematów z dupy.
Spokojnie ja jeszcze żyję

Owszem o czym dawno temu pisałem do Tomashacrovaxus pisze:no ale jednak trochę tematów jest do zamknięcia w naszym dziale jakby nie patrzeć...
Jako, że nie chciałem zbytnio bawić się nożyczkami, to zapytałem, czy mogę powywalać śmieci.
Odpowiedział mi:
Jakoś skarg na mnie nie było - no ale jak chcecie nowego moda to ja mogę ustąpić miejsca komuś innemuNie ruszaj na chwilę, być może duże purgatory będzie i stare tematy się zwyczajnie wyjebie

Ja bym osobiście nie liczył na duże purgatory tylko wywalił te stare zamkniete tematy bo to średnio wygląda